PU BRODSKO-POSAVSKA: Novogradiški policajci otkrili nasad indijske konoplje

Datum objave: 31. 8. 2021. | Kategorija: Crna kronika

NOVA GRADIŠKA – Temeljem prethodnih saznanja i naloga Županijskog suda u Slavonskom Brodu, pretražen je dom i prostorije na novogradiškom području koje koriste dvojica osumnjičenih u dobi od 65 i 55. godina. Pritom je pronađeno i oduzeto 91 stabljika indijske konoplje.

Policijski službenici Policijske postaje Nova Gradiška su operativnim radom u sklopu zadaća suzbijanja zlouporabe droga pronašli nasad indijske konoplje. Naime, jučer (30. kolovoza), oko 15 sati, na novogradiškom području, temeljem prethodnih saznanja i naloga Županijskog suda u Slavonskom Brodu, pretražen je dom i prostorije koje koriste dvojica osumnjičenih u dobi od 65 i 55. godina.Pritom je pronađeno i oduzeto 91 stabljika indijske konoplje, koju su osumnjičeni neovlašteno proizvodili i posjedovali u namjeri daljnje neovlaštene prodaje.

Policijski službenici su danas 65-godišnjaka i 55-godišnjaka uz kaznene prijave zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama, predali pritvorskom nadzorniku Policijske uprave brodsko-posavske, te će ga potom predati u mjerodavno Općinsko državno odvjetništvo u Slavonskom Brodu na daljnje postupanje.

TEKST: S. P. / PU BP             FOTO: brodsko-posavska-policija.gov.hr

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn