PU BRODSKO-POSAVSKA – Na rijeci Savi se prevrnuo čamac s tri osobe

Datum objave: 31. 5. 2020. | Kategorija: Crna kronika

SLAVONSKI BROD – Operativno komunikacijski centar Policijske uprave brodsko-posavske, jučer (30. svibnja), u 21.40 sati, zaprimio je dojavu o prevrtanju čamca na rijeci Savi u blizini mjesta Siče, u kojemu su se nalazile tri osobe (1973., 1976. i 2002.). Policijski službenici, uz pomoć ronioca Specijalne jedinice policije Osijek, nastavljaju mjere traganja za nestalim 47-godišnjakom.

Na mjesto događaja, službenim plovilima, upućeni su policijski službenici Postaje granične policije Slavonski Brod i Postaje granične policije Stara Gradiška, koji su na obali rijeke Save zatekli 18-godišnjakinju, a u rijeci Savi su uočili 44-godišnjaka kojeg su spasili i pomogli mu u izlasku na obalu, dok 47-godišnjak nije pronađen.

Policijski službenici, uz pomoć ronioca Specijalne jedinice policije Osijek, nastavljaju mjere traganja za nestalim 47-godišnjakom.

Danas (31. svibnja) policijski službenici, u suradnji sa Županijskim državnim odvjetnikom Franjom Kopunićem, izvršit će očevid te koordinirano nastavljaju daljnji rad na utvrđivanju važnih činjenica i okolnosti prevrtanja čamca, kao i pronalaska 47-godišnjeg hrvatskog državljanina.

IZVOR:  PU brodsko-posavska

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn