PU BRODSKO-POSAVSKA – Na autocesti A3 teško ozlijeđen 57-godišnji vozač automobila

Datum objave: 11. 3. 2020. | Kategorija: Crna kronika

SLAVONSKI BROD – Jučer (10. ožujka), oko 18.45 sati, na autocesti A3 Bregana-Lipovac, kod Brodskog Stupnika, dogodila se prometna nesreća u kojoj su dvije osobe ozlijeđene, izvijestila je slavonskobrodska policija.

Policija je očevidom utvrdila da je do prometne nesreće došlo na način da je 40-godišnji državljanin Turske upravljao teretnim automobilom turskih registracijskih oznaka i kretao se sjevernom kolničkom trakom autoceste A3 od istoka u smjeru zapada. Iza njega u istom smjeru osobnim automobilom (bosansko-hercegovačkih registracijskih oznaka) kretao se 57-godišnji državljanin BiH, dok se na mjestu suvozača nalazio 22-godišnjak također državljanin BiH. U jednom trenutku je došlo do pucanja stražnjeg desnog pneumatika teretnog automobila, nakon čega je vozač teretnog vozila usporio kretanje u namjeri zaustavljanja vozila na prometnoj traci za zaustavljanje vozila u nuždi uslijed čega je došlo do udara prednjeg dijela osobnog automobila u stražnji dio teretnog automobila jer 57-godišnji vozač nije držao potreban razmak između vozila.

U vremenskom razdoblju od 19.45 do 22.30 sati promet se odvijao jednim prometnim trakom. U ovoj prometnoj nesreći je 57-godišnjak teško ozlijeđen, a 22-godišnjak lakše ozlijeđen te im je liječnička pomoć pružena u bolnici, u Slavonskom Brodu. Policijski službenici protiv vozača osobnog automobila podnose odgovarajuće prekršajne prijave Općinskom sudu u Slavonskom Brodu.

TEKST: S. P /PU BP    FOTO: PU BP

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn