PU BRODSKO-POSAVSKA: Na autocesti A3 smrtno stradao 34- godišnji vozač

Datum objave: 24. 2. 2020. | Kategorija: Crna kronika

SLAVONSKI BROD – Slavonskobrodska policija obavila je očevid kojim je utvrdila okolnosti jutrošnje prometne nesreće na autocesti A3 kod Nove Kapele u kojoj je smrtno stradao 34-godišnji vozač osobnog automobila dok je 44-godišnji vozač teretnog vozila teško, a 39-godišnji suvozač lakše ozlijeđen.

Danas (24.veljače), u 4.50 sati, na autocesti A3, kod Nove Kapele, na sjevernoj kolničkoj traci, dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba smrtno stradala. Naime, policija je u suradnji sa županijskom državnom odvjetnicom napravila očevid, kojim je utvrdila da se 34-godišnji vozač (hrvatski državljanin), kretao sjevernom kolničkom trakom autoceste A3, osobnim automobilom njemačkih registracijskih oznaka dok se ispred njega u istom smjeru kretao teretni automobil Hrvatske vojske, a u kojem su se nalazili 44-godišnji vozač i 39-godišnji suvozač (pripadnici Hrvatske vojske).U jednom trenutku je 34-godišnji vozač zbog ne držanja potrebnog razmaka između vozila, udario prednjim dijelom automobila u stražnji dio teretnog vozila nakon čega je sletio s kolnika u odvodni kanal.

Odmah po dojavi na mjesto događaja su izašli policijski službenici Postaje prometne policije Slavonski Brod i djelatnici Hitne medicinske pomoći. U prometnoj nesreći je na mjestu događaja smrtno stradao 34-godišnji vozač osobnog automobila, a 44-godišnji vozač teretnog vozila je teško ozlijeđen dok je 39-godišnji suvozač lakše ozlijeđen te su prevezeni u bolnicu, u Novu Gradišku na ukazivanje liječničke pomoći.

TEKST: S. P./ PU BP        FOTO: S. P.

Slavonski © 2013 - 2023 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn