PU BRODSKO-POSAVSKA: Kod Podcrkavlja prometna nesreća s teško ozlijeđenim osobama

Datum objave: 07. 7. 2023. | Kategorija: Crna kronika

SLAVONSKI BROD – Jučer, 6. srpnja oko 20:45 sati, na dionici državne ceste broj 53, kod Podcrkavlja dogodila se prometna nesreća u kojoj su dvije osobe teško, a jedna je lakše ozlijeđena.

Provedenim očevidom je utvrđeno da je 57-godišnji državljanin Republike Hrvatske upravljao osobnim automobilom, te se kretao iza vozila belgijskih nacionalnih oznaka u kojem su se nalazili državljani Kraljevine Belgije, (28-godišnji vozač i 36-godišnja suvozačica). Do prometne nesreće je došlo na način da je 57-godišnji vozač započeo pretjecati automobil ispred sebe, da bi u tome trenutku državljanin Belgije počeo skretati ulijevo na poljski put, pri čemu je došlo do udara između ta dva automobila.

Nakon udara, oba automobila su sletjela van kolnika u odvodni kanal. U prometnoj nesreći teško su ozlijeđeni državljani Kraljevine Belgije, (vozač i suvozačica), dok je 57-godišnjak lakše ozlijeđen, te su svi zadržani u Općoj bolnici u Slavonskom Brodu na daljnjem liječenju. Prilikom postupanja djelatnika hitne medicinske pomoći, pozvani su djelatnici DVD-a Podcrkavlje koji su intervenirali prilikom izvlačenja ozlijeđenih osoba. U vezi prometne nesreće dostavljeno je posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu.

TEKST: S.P.                  FOTO: S. Pok

Slavonski © 2013 - 2023 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn