PREMA PRVIM NESLUŽBENIM REZULTATIMA: Nova Gradiška ima novog starog gradonačelnika – Vinka Grgića!

Datum objave: 16. 5. 2021. | Kategorija: Društvo

NOVA GRADIŠKA – Prema prvim neslužbenim rezultatima, Nova Gradiška ima novog starog gradonačelnika, Vinka Grgića. Potvrda je to svega učinjenoga na novom zamahu grada posljednjih pet godina, iznimna osobna satisfakcija i kako je rekao “novi početak”. Uz uvjerljivu pobjedu zahvaljujući podršci sugrađana i birača, i nezavisna lista za Gradsko vijeće čiji je Grgić nositelj osvojila je veliki broj glasova

Novogradiščani su prepoznali sve ono što je od 2016. , radom, entuzijazmom, hrabrošću i vizijom, realizirano u gradu i na lokalnim izborima nagradili Vinka Grgića. Prema prvim neslužbenim rezultatima, Grgić je uvjerljivo pobijedio u utrci za čelnu funkciju Grada, a veliki broj glasova osvojila je i lista za Gradsko vijeće čiji je nositelj.

Potvrda je to svega učinjenoga na novom zamahu i energiji grada posljednjih pet godina, iznimna osobna satisfakcija, ali i novi početak, koji su, prepoznali i nagradili Novogradiščani. “Zahvaljujem svim građankama i građanima, svim mojim Novogradiščanima koji su me podržali i prepoznali kako smo u ovome ” S Gradom u srcu” ali kako ću i nakon četiri godine, sve svoje znanje, iskustvo, snagu pokloniti Novoj Gradiški. Nakon nevjerojatne nepravde, a onda i okusa slobode, sada sam, njihovom podrškom, okusio i čar pobjede. Ovo je novi početak.”, rekao je u jednoj od prvih izjava novi stari gradonačelnik Nove Gradiške Vinko Grgić.

TEKST: S. Tarbuk       FOTO: Press

Slavonski © 2013 - 2023 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn