PRVI DAN ŠKOLE – Požeški gradonačelnik Darko Puljašić posjetio je učenike prvih razreda

Datum objave: 03. 9. 2018. | Kategorija: Društvo

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

POŽEGA – Gradonačelnik Darko Puljašić posjetio je danas učenike prvih razreda u osnovnim gradskim školama – OŠ A. Kanižlića uz područnu školu u Vidovcima, OŠ J. Kempfa i OŠ D. Cesarića. Uz prigodne poklone poželio je mališanima ugodan boravak u školskim klupama.

“Danas krećete u jednu novu priču u svom životu. Ovdje u školi upoznat ćete prijatelje, steći nova iskustva i znanja koja će vas pratiti cijeli život. Vidjet ćete, škola je super!”

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

“Pred vama su prvi dani škole, pa su vam možda rekli kako sada trebate manje misliti na igru. Ja vam svima želim da i dalje budete što više zaigrani, da kroz igru i radost skupljate nova znanja, da vas ona vesele i snaže za cijeli budući život. Neka vam znanje bude pomagalo kojim ćete si ostvariti sve ono što budete od života tražili. Ovdje je puno dobrih učiteljica i učitelja, svih koji će se za vas brinuti na pravi način, a i mi ostali odrasli pobrinut ćemo se za vaše ugodno školovanje i odrastanje,” rekao je gradonačelnik Puljašić. U požeškim osnovnim školama ove je školske godine ukupno 220 učenika prvih razreda.

TEKST: S. P.       FOTO: S. P.

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn