PRVI DAN ŠKOLE – Požeški gradonačelnik Darko Puljašić posjetio je učenike prvih razreda

Datum objave: 09. 9. 2019. | Kategorija: Društvo

POŽEGA – Gradonačelnik Darko Puljašić posjetio je danas učenike prvih razreda u osnovnim gradskim školama – OŠ A. Kanižlića uz područnu školu u Vidovcima, OŠ J. Kempfa i OŠ D. Cesarića. Uz prigodne poklone poželio je mališanima ugodan boravak u školskim klupama.

U požeškim osnovnim školama ove je školske godine ukupno 242 učenika prvih razreda.
“Drago mi je da je više upisane djece u odnosu na prošlu godinu kada je bilo 220 učenika. Grad Požega brine da najmlađi budu sigurni u prometu, da budu sigurni u školama, a apeliram i na sve sudionike u prometu da paze na naše najmlađe. Nadam se kako će im ovaj prvi dan škole ostati u najljepšem sjećanju,” rekao je gradonačelnik Darko Puljašić.


Grad Požega brine i o suvremenim i primjerenim uvjetima za školovanje svojih mališana, dodao je gradonačelnik. “U OŠ Dobriše Cesarića dvorana je u izgradnji, nadam se da dogodine krećemo s dvoranom i pri OŠ Antuna Kanižlića. Naša djeca moraju imati uvjete kakvi im pripadaju i kakvi pripadaju suvremenom dobu. Gledamo u budućnost, jer obrazovanje je ono što budućnost omogućuje,” dodao je gradonačelnik Puljašić.

TEKST: S. Pok       FOTO: S. Pok

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn