PRVA U NIZU BESPLATNIH EDUKACIJA – Ja (ne)mogu biti poduzetnik!

Datum objave: 25. 3. 2017. | Kategorija: Gospodarstvo

20170320_111427

LIPIK –  Kao rezultat zajedničke suradnje Grada Lipika i Virtualnog ženskog poduzetničkog centra u utorak 28. ožujka održat će se prva u nizu besplatnih edukacija za poduzetnike i one koji to žele postati. Edukacija se provodi kao dio aktivnosti iz projekta “Grad – prijatelj ženskog poduzetništva” u kojem je Lipik među prvim gradovima u Europi održat će se u prostoru Multikulturalnog centra (Slavonska 47) s početkom u 9 sati i u trajanju do 13 sati.

Edukacije su u cijelosti besplatne za sve sudionike, a financiraju se iz proračuna Grada Lipika koji nosi titulu Grad prijatelj ženskog poduzetništva. Prva edukacija nosi naziv Ja (ne)mogu biti poduzetnik!
Edukaciju će otvoriti i pozdraviti sudionike gradonačelnik Lipika g. Vinko Kasana.  Ova besplatna edukacija je prva od šet planiranih u proljetnom dijelu edukacijske sezone, a uključuje opis temeljne problematike poduzetništva kao i motivaciju za bavljenje poduzetništvom te pokretanje vlastitog biznisa. Radionica daje odgovore na pitanja kako ne posustati i ne odustati te ustrajati u poduzetnišvu bez obzira na sve izazove, padove i stramputice.
SUDJELOVANJE JE BESPLATNO, a zainteresirane polaznici mogu se prijaviti putem maila: info@poduzetnica.hr s naznakom Edukacije Lipik ili na mail: lira@lira.hr

TEKST: S. P.    FOTO: S.P.

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn