PROVALILI U TRGOVINU – Uhvaćeni nekoliko minuta nakon provale

Datum objave: 12. 4. 2023. | Kategorija: Crna kronika

NOVA GRADIŠKA – Policijski službenici Policijske postaje Nova Gradiška dovršili su kriminalističko istraživanje nad dvojicom osumnjičenika u dobi od 21 i 23, a koje su uhvatili nekoliko minuta nakon dojave o provali u trgovinu.

Naime, policija ih sumnjiči da su dana 10. travnja, oko ponoći, na području Općine Cernik, razbili staklo na vratima u trgovinu, te su ušli u unutrašnjost i otuđili veću količinu raznih prodajnih artikala. U blizini trgovine na travnatoj površini pronađen je dio otuđenih predmeta (više boca raznog pića i više desetaka kutija raznih cigareta), koje su isti iznijeli iz trgovine u namjeri otuđenja.

Policijski službenici su ubrzo u blizini zaustavili osobni automobil u kojem su se nalazili osumnjičeni, a kod kojih su pronašli o oduzeli drugi dio otuđenih predmeta (nekoliko desetaka kutija raznih cigareta).Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela teška krađa, policijski službenici protiv 21-godišnjaka i 23-godišnjaka podnose kaznene prijave Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu, te nastavljaju daljnji rad i kriminalističko istraživanje.

TEKST: S. P.                  FOTO: S. Pok

Slavonski © 2013 - 2023 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn