PROMOCIJA ZBIRKE PJESAMA ZRINKA KAPETANIĆA – Životna ljubav prema poeziji pretočena u novu pjesničku zbirku

Datum objave: 05. 2. 2019. | Kategorija: Kultura

NOVA GRADIŠKA – Nakon prošlomjesečne promocije upriličene u središnjici Matice Hrvatske u Zagrebu u okviru Večeri novogradiškog ogranka, pjesnička zbirka „U šutnji pjevam“, autora Zrinka Kapetanića, zaljubljenika u poeziju, sjajnog interpretatora stihova i ne manje zanimljivo, načelnika Policijske postaje Okučani, bit će predstavljena i Novogradiščanima, u petak, 8.veljače u Hotelu „Kralj Tomislav“ .

35 godina nakon „Dječaka u zabludi“, prve objavljene pjesničke zbirke, Zrinko Kapetanić, novogradiški zaljubljenik u poeziju, vrsni interpretator stihova i ne manje zanimljivo, načelnik Policijske postaje Okučani, sugrađanima će se predstaviti s novih 40-ak pjesama objedinjenih u zbirku „U šutnji pjevam“. Dokaz je to kako je ljubav prema poeziji puno više od hobija, a pjesništvo-životni poziv.

Na promociji zakazanoj za petak, 8.veljače u Hotelu „Kralj Tomislav “, stihove Zrinka Kapetanića kazivat će pjesnik Enes Kišević i glumac Zvonko Novosel uz glazbenu pratnju Tomislava Užarevića na gitari, a zbirku će, uz autora, predstaviti i profesorica Vjekoslava Bagarić, predsjednica novogradiškog ogranka Matice Hrvatske. Prije nego li s najnovijim stihovima upozna Novogradiščane, Zrinko Kapetanić zbirku je, u siječnju predstavio i u Zagrebu, na Večeri novogradiškog ogranka organiziranoj u središnjici Matice Hrvatske.

TEKST: S. Tarbuk      FOTO: plakat

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn