PROMO: TRGOVINA VARTEKS – Nova adresa i novi, atraktivan prostor

Datum objave: 14. 4. 2019. | Kategorija: Promo

NOVA GRADIŠKA – Iako je suvremena moda danas puno ležernija nego li je to bilo nekada, odijelo i dalje čini čovjeka. Važno je samo znati izabrati. Vrhunska kvaliteta, bezvremenska elegancija, stil i primamljivi popusti čekaju vas u Trgovini VARTEKS u Novoj Gradiški, u ulici Slavonskih graničara 15.

Kupovina odjeće treba biti ugodan događaj lišen svakog stresa i nervoze. Jer, nismo li zadovoljni, znaju to jako dobro žene, ni najbolje odijelo neće nam dobro stajati. A upravo ono čini čovjeka. Znaju to jako dobro u trgovini Varteks u Novoj Gradiški, stoga vas od nedavno, očekuju na novoj adresi, ulici Slavonskih graničara 15., u prostoru kakvog se ne bi postidjeli ni prestižni francuski butici. Navratite i osjetite razliku. Proljeće je, ionako, idealan trenutak za obnovu garderobe. I jedan pravi baloner, za instant stil i eleganciju.

U Varteksu vas čekaju i veliki izbor lepršavih bluza, s dezenom točkica koji obožavaju svjetske trendseterice, ili nekim drugim jednako atraktivnim, zanimljive tunike, ultra moderni kombinezoni, ženski traper, haljine za trenutke kada želite izgledati posebno elegantno. Bacite pogled i na vrhunska odijela, slim fit, po posljednjoj modi, idealan izbor za skorašnje maturalne zabave, neodoljiva ženska odijela u živim bojama proljeća, veliki izbor muških košulja, ili sakoa i hlača, za svakodnevne, causal odjevne varijante.

Uz dokazani kvalitet, odjeću s potpisom Varteks, Sana i Srnec, u Trgovini Varteks će vam ponuditi i primamljive popuste, ali i posebno zanmljivo sniženje do čak 60 posto na preostalu kolekciju. Navratite svakog radnog dana, prijepodne od 8 do 12 ili poslijepodne od 16 do 19, srijedom i subotom do 13 sati, u novi atraktivan prostor u ulici Slavonskih graničara 15., i uvjerite se da odijelo čini čovjeka. Trgovina VARTEKS

TEKST: S. T.      FOTO: D. P.

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn