PROMO: SALON ČAROLIJA- Završni detalj vaših svečanosti, sa zrncem vilinske prašine

Datum objave: 18. 8. 2017. | Kategorija: 034, Promo

N

NOVA GRADIŠKA – Detalji su važni. U svemu. I nemojte ni na trenutak pomisliti drugačije. Detalji su i ono po čemu će biti upamćeni svi vama posebno dragi, posebno važni događaji, oni određuju atmosferu i ukupan dojam, šalju poruku i predstavljaju vas. Zbog toga, promišljanje o detaljima valja prepustiti stručnjacima. I očekivati neočekivano. Sa zrncem vilinske prašine. Onako kako to rade u SALONU ČAROLIJA u Novoj Gradiški.

Jer, detalji su njihov posao. Ono što će svaki događaj i svaki prostor učiniti posebnim i drugačijim od drugih, razlog zbog kojeg će se baš o vašoj svečanosti pričati još danima, ali i razlog zbog kojeg ćete zapamtiti onaj posebno uređen kutak. Osim toga, pomno odabrani detalji, osnova su dobrog stila, a upravo to, uz prepoznatljivi, personalizirani pečat, svakoj vašoj obiteljskoj priči, ponudit će SALON „ČAROLIJA“ u ulici Slavonskih graničara 1 u Novoj Gradiški.

Baloni i dekoracije od balona, cvijeće, dekoracije za uređenje prostora, zidni ukrasi, reklame i rekviziti, male i velike sitnice koje čine bitnu razliku…ma, zapravo sve što je rukama i alatom moguće stvoriti, od nedavno stanuje na jednoj adresi. Mjesto je to na koje , stoga, valja navratiti svaki puta kada poželite napraviti feštu za pamćenje, ali i svaki puta kada se odlučite na intervencije u interijeru. Jer, utvrdili smo, detalji su važni, oni čine razliku, a dnevni boravak bi vam sto posto izgledao kao oni iz američkih časopisa, sa stropnom gredom, fancy kaminom, pokojim retro detaljem ili efektnim zidnim ukrasom. Onakvim kakve će vam od stiropora, dok kažete keks, napraviti u „Čaroliji“. Baš kao i sve ostalo što vam padne na pamet. Čarobne dekoracije Salona „Čarolija“ , u čijoj estetici, valja to svakako spomenuti, prste ima žena sa stilom, vlasnica Branka Odak, zbog svoje su atraktivnosti, kvalitete izrade i kreativnosti , do sada već u više navrata, krasile brojne televizijske i filmske setove, što je, još jedan od razloga zašto bi ih valjalo imati i na vlastitim svečanostima. Jer, kad može „Big brother“, što ne bi i vi!?

PRESJEKodak598_n

Sve što nude, kod njih možete i unajmiti. Uz zamislive i teško zamislive čarobne dekoracije, tu su i posebno atraktivne fontane za šampanjac i čokoladu koje će, budite sigurni, odlučite li ih imati na vjenčanju, biti apsolutni hit, aparat za balone, ali i onaj za dim, zbog kojeg ćete zaslužiti titulu majstora zabava! Kako je, uz brigu o detaljima, njihov posao i briga oko vašeg stila, iznajmit će vam i svijećnjake, jer upravo oni daju posebno elegantan ton uređenju stola, a vrlo skoro kod njih ćete moći pronaći i trendy poklon- pakete, torte od pelena, piva i..Uz stiroporne dekoracije-zidne ukrase, ukrasne grede, izradu reklama, personalizirane natpise i stiropornu rasvjetu, Salon Čarolija nudi i dekorativni kamen i ciglu i betonsku galanteriju. Jer, detalji su važni. Posebno ako su dekorativni. Poput balona i mašne, poput trešnje na vrhu torte. Otkrijte u  SALONU ČAROLIJA   u ulici Slavonskih graničara 1 u Novoj Gradiški, ili pozivom na broj 099/276-9038.

TEKST: S.T.       FOTO: D.P.

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn