PROMO : Revolucionaran način grijanja – imitacija sunčeve topline

Datum objave: 14. 10. 2014. | Kategorija: Promo

solotherm

Njemačka tvrtka SoloTherm započela je s proizvodnjom i prodajom potpuno novog sistema grijanja na tržištu. Radi se o sistemu grijanja koji garantira minimalna početna ulaganja te minimalnu potrošnju, na proizvod i potrošnju tvrtka jamči garancijom od čak 30 godina.

SoloTherm sistem čine mramorne ploče koje rade na principu infracrvenog zračenja tj. Imitacije sunčeve topline. Zračenja takvim grijanjem nisu mjerljiva, dapače upravo ovakav sistem grijanja smatra se kao najzdravije riješenje za grijanje.  Mramorne ploče  ne zagrijavaju zrak u prostoru nego građevinske elemente poput zida, poda namještaja i sl. tako da ih zagriju 2-3 stupnja više od zraka u prostoru i oni onda postaju izvori grijanja. Na takav način spriječava se strujanje zraka u prostoru koje za sobom nosi razne bakterije te se spriječava nastajanje pljesni i gljivica na zidovima i postiže se da u prostoru temperatura bude jednaka na podu i na stropu. Vlažnost zraka u prostoru je uvijek oko 55% što garantira optimalne uvijete.
Za svaki prostor izračunava se koliki je gubitak energije kroz zidove i prozore pa se prema tome određuje koliko je mramornih ploča potrebno ugraditi u prostor kako bi sistem funkcionirao.
Sistem SoloTherm je patentirani proizvod i ne može se kupiti u dućanima, jedini način kako doći do proizoda je kontaktirati SoloTherm savjetnike koji će za Vas besplatno izraditi kompletne izračune gubitka energije prostora u kojeg želite ugraditi SoloTherm sistem grijanja te izraditi ponudu koja uključuje i izračune maximalne godišnje potrošnje.
Tvrtka D.B.E.S.T. Trade zastupnik je SoloTherm sistema grijanja za HR te je zaposlila više od 20 savjetnika diljam zemlje koji će izrađivati besplatne izračune gubitka energije te izračune kojima će dokazati da je grijanje SoloTherm mramornim pločama najzdravije i najjeftinije grijanje na tržištu te da je SoloTherm sistem grijanja budućnost.

 

http://dbest-trade.hr

 

TEKST:Promo     FOTO: Promo

Slavonski © - 2014 - sva prava pridržana
izrada stranice : exdizajn