PROMO: MEDICINA RADA I SPORTA MEDRA, SLAVONSKI BROD – Brza, profesionalna i stručna briga o zdravlju i radnim sposobnostima

Datum objave: 02. 5. 2018. | Kategorija: Promo

naslovna

SLAVONSKI BROD  – Zdravlje bi uvijek trebalo biti na prvom mjestu, jer samo je zdrav čovjek produktivan i sretan. Znaju to u novootvorenoj Medicini rada i sporta u Slavonskom Brodu, Naselje Slavonija I 1/1, mjestu na kojem, profesionalno, stručno i brzo, brinu o zdravlju i vašim radnim i umnim sposobnostima.

Medicina rada i sporta preventivna je djelatnost u zdravstvu orijentirana na specijalističke preglede i osposobljavanja kakva, nerijetko, zahtijevaju radna mjesta, izdavanje i produljenje dokumenata ili pak upisi u školu i na fakultet. Usluge su to, koje, od nedavno, na jednom mjestu, nudi MEDRA, novootvorena zdravstvena ustanova u Slavonskom Brodu, specijalizirana za pružanje zdravstvene skrbi u djelatnostima medicine rada i sporta.

Smještena na adresi koja je na ruku i putnicima i domaćima, u Naselju Slavonija I 1/1, Medicina rada i sporta, zahvaljujući dobroj organizaciji, stručnom timu i najmodernijoj opremi, na jednom mjestu nudi preglede vozača, radnika i sportaša, tečajeve prve pomoći, preglede za upis u srednje škole i fakultete i ocjene radne sposobnosti.

nn

Trebate li pregled za posao, sistematski pregled, stručno mišljenje ili savjet, izaberite novootvorenu zdravstvenu ustanovu u Slavonskom Brodu i značajano uštedite vrijeme i novac. Medicina rada i sporta svojim je korisnicima na usluzi šest dana u tjednu, od ponedjeljka do subote, a s pitanjima im se možete obratiti i mailom, mobitelom ili chatom uživo. Visoko profesionalnu uslugu prate i povoljne cijene, a omogućuju i plaćanje kreditnim karticama do šest rata bez kamata.

Posjetite ih u Slavonskom Brodu, u Naselju Slavonija I 1/1,ili kontaktirajte na broj 091 112 1112. I neka vam zdravlje bude na prvom mjestu, jer samo je zdrav čovjek produktivan i sretan. Posjetite Facebook stranicu.

 

 

 

 

TEKST: S. T.      FOTO: promo

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn