PROMO: IVAN I NIKOL JUKIĆ, VLASNICI JOHNICK RESTORANA – „Divovske palačinke s hrpom slatkih i slanih dodataka, ručno motane pite i crna kava iz retro džezvice samo su dio noviteta koje ćemo ponuditi našim gostima“

Datum objave: 04. 2. 2018. | Kategorija: 034, Promo

n

POŽEGA – Ivan i Nikol Jukić, mladi bračni par i novopečeni ugostitelji odlučili su se na, u najmanju ruku, hrabar i hvalevrijedan potez. Naime, oni su proveli svoje ideje u djelo i otvorili restoran u Požegi koji u svojoj ponudi spaja urbano i domaće, tradicionalno i moderno, nešto sasvim novo u ovom kraju Hrvatske. Trend takvih restorana se munjevito širi Hrvatskom, a oni će biti prvi koji tako nešto otvaraju u Požegi i okolici. Restoran JohNick pancakes & pies se nalazi na adresi Vjekoslava Babukića 25 u Požegi. To je prostor nekadašnjeg restorana Tomislav koji su u potpunosti renovirali i prilagodili ovoj priči.

“Naši specijaliteti su domaće pite koje naša kuharica svaki dan razvija i mota samo za vas te divovske palačinke promjera 40 centimetara. Na svakodnevnom su jelovniku pite od krumpira, sira, mesa, krumpira i mesa, špinata, špinata i sira, piletine i meksička pita. Naravno, ništa bez dodatka kajmaka, jogurta ili vrhnja“, pojasnila nam je suvlasnica i voditeljica restorana Nikol Jukić te dodala: „Osim pita, svakodnevno su vam na raspolaganju palačinke s preko 30 mogućih slatkih dodataka kao što su: Nutella, Linolada, Linolada kokos, eko džemovi i pekmezi, karamela, Oreo, Twix, Snickers, Kit Kat, Mars, napolitanke, plazma, lješnjaci, orasi, med, banane, šumsko voće. Naravno, tu su i slani dodatci: sir, vrhnje, pureća šunka, pršut, sir, krastavci, kukuruz. Inovacija je i crna kava, koju ćete dobiti na malom poslužavniku s retro džezvicom, mini šalicom i kockicama šećera. Također, u ponudi imamo i doručke, ali opet ne obične već smoothije sa žitaricama i male tost-sendviče te ponudu raznih pića.“

nn

Svaka sitnica je isplanirana i ništa nije prepušteno slučaju. Navest ćemo još nekoliko stvari zbog kojih ćete obožavati ovaj, po svemu poseban, restoran.”Surađujući s desetak OPG-ova i malih proizvođača s požeškog kraja, dokazat ćemo da neizmjerna kvaliteta naših malih proizvođača zaslužuje i treba biti prepoznata te stavljena na prvo mjesto. Tako ćete kod nas jesti proizvode s domaćim brašnom, eko šećerom, jajima, sirom, vrhnjem, jogurtom, džemovima, pekmezima, medom, lješnjacima, orasima te piti vino kutjevačke obiteljske vinarije, pivo naših pivara te prirodne sokove koji također dolaze iz voćnjaka naše Slavonije. Također, zaposlit ćemo mlade radnike i radnice bez iskustva u ugostiteljstvu s kojima ćemo od početka graditi priču vrhunske, profesionalne usluge i obiteljskog ugođaja. Čak se dvoje radnika vraća iz Njemačke raditi kod nas nakon što su čuli cijelu priču”, ispričao nam je suvlasnik, Ivan Jukić.

m1 m2

Osim navedenog, u restoranu JohNick pancakes & pies moći ćete organizirati i proslavu rođendana, krstitki, pričesti, krizmi i ostalih svečanosti, za koje će Vam ponuditi nekoliko menija, a Vi ćete odabrati željeni. Što prije zovete i rezervirate, postoji veća mogućnost da postoji slobodno mjesto za taj datum. Broj ljudi koji želite dovesti može varirati od nekoliko do sedamdesetak.

nnn

“Naravno, pri pripremi i serviranju jela će od početka do kraja biti ključan faktor i vizualna prezentacija tanjura. Bit će ukusno i estetski dotjerano do samih detalja. Na raspolaganju roditeljima je i dječji kutak, odnosno dvosjed s malim stolicama, stol, bojanke i razne didaktičke igračke tako da će roditelji moći u miru popiti tursku ili običnu kavu dok su im djeca na oku. Dodana vrijednost cijeloj priči je to što su nam na raspolaganju dva odvojena prostora, pa tako ako je netko u prostoru za proslave, neće smetati ljudima koji su došli na kavu, pitu ili palačinke i obrnuto. “, naglasila je Nikol.
Posjetite ih u ugodnom, retro ambijentu te uz dobru glazbu, atmosferu, hranu i piće provedite lijepe trenutke sa sebi dragim osobama. Posjetite i FACEBOOK  STRANICU.

TEKST: B. M./JohNick     FOTO: D.P.

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn