PROMO: CAFFE BAR TEATRO – Uvijek kad od kafića tražite nešto više

Datum objave: 14. 6. 2018. | Kategorija: 034, Promo

bty

POŽEGA – Najbolja su mjesta, još tamo od raskošnih vremena Austro ugarske monarhije, ona smještena tik do kazališta. Jer, i kultura voli posebne kutke, poput Caffe bara Teatro, prostora s pričom i povijesti, tradicijom i iskustvom, odnedavno i s novim vlasnikom, novim imenom i novom, proširenom ponudom. Nova je i terasa, kao stvorena za praćenje Svjetskog prvenstva. Provjerite na dobro poznatoj adresi, u središtu svih gradskih zbivanja, na trgu Svetog trojstva 20.

Tradicionalna kavana ili nešto moderniji caffe bar, Teatro je jedno od onih mjesta koja, jednostavno ne možete „fulati“. Smješten na iznimnoj lokaciji, u središtu povijesne gradske jezgre, od kako pamti, Teatro je, s puno stila i dobrodošlice, dočekivao i gostio strance i domaće, poznate i manje poznate likove, glumce, pjevače, filmaše, kvizaše i ljude željne novih znanja, one koji navraćuju u prolazu, baš kao i one koji dolaze s ciljem. Jer, najbolje je to mjesto za susrete i druženja, kao stvoreno za navratiti prije, pa i poslije kazališne predstave, tijekom glazbenog i filmskog festivala, ili jednostavno, svaki puta kada od kafića tražite nešto više.

bty

Spajajući moderno i tradicionalno, povijest i suvremenost, Caffe bar Teatro ponudit će sve što gost može poželjeti-dobru kavu, jer samo se takve služe u kavanama s pričom, veliki izbor domaćih craft piva, jer, zna se što vrijedi, manje i više vrhunska vina, jer u njima je istina, nešto kratko s nogu, pa onda još i vrhunski talijanski sladoled i grickalice…Jer, tako se to radi na mjestima sa stilom, osim toga, stiže i Svjetsko nogometno prvenstvo, vrijeme kada se, dokazano, potrošnja štapića, pereca i sličnih zanimacija, udvostruči, zbog čega u Teatru, uz brzinski snack, nude i priliku da u nogometnim čarolijama uživate na velikom ekranu, smješteni u hladu sjajne novoobnovljene terase.

bty

Stoga, odvojite vrijeme i svakako navratite-užitak je zajamčen. Solo ili s ekipom, u malom ili većem društvu, bez klinaca ili s njima, jer, za njih je tu i veliki trampolin. Prostor Teatra možete iskoristiti i za važne obiteljske svečanosti, jer vrijedna ekipa vrši usluge organizacije domjenaka, rođendana i svih drugih proslava. Provjerite, jer pravo je to mjesto kad god od kafića tražite nešto više. Facebook Caffe bar Teatro

TEKST: S. T.     FOTO: promo

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn