PROMILI ZA “HRABROST” – Jedan pijan vozio, drugi pijan došao u policijsku postaju pa vrijeđao policijske službenike

Datum objave: 02. 4. 2022. | Kategorija: Crna kronika

POŽEGA – Pijani 34- godišnji vozač zatečen u prometu u Pleternici završio je u prostoriji za triježnjenje, a 21-godišnjak u Požegi je za svoj “performans” u Policijskoj postaji zaradio optužni prijedlog. Obojica su imala više od 2 promila.

U subotu 2. travnja 2022. oko 0.20 sati u Požegi u Ulici Hrvatskih branitelja u prostorije policijske postaje nepozvan je pristupio 21-godišnjak koji je pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 2,17 promila omalovažavao i vrijeđao policijske službenike. Također je utvrđeno da kod sebe nije imao osobnu iskaznicu niti bilo koji drugi dokument kojim bi se utvrdio identitet. 21-godišnjak je uhićen i smješten u posebnu prostoriju policije te će biti priveden na Prekršajni odjel Općinskog suda u Požegi, a protiv njega slijedi optužni prijedlog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira i Zakona o osobnoj iskaznici.

U subotu 2. travnja 2022. oko 2.20 sati u Pleternici u Ulici Matije Gupca, policijski službenici su prilikom nadzora prometa zaustavili osobni automobil kojim je pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 2,14 promila upravljao 34-godišnjak. Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja 34-godišnjak je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

TEKST: S.P./ PU PS                 FOTO: S. Pok

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn