PROMIJENE – Turistička zajednica Grada Požege traži novog direktora, ugašena Udruga Aurea Fest

Datum objave: 01. 2. 2022. | Kategorija: Društvo

POŽEGA – Na zadnjoj sjednici Gradskog vijeća Grada Požege gradonačelnik dr.sc. Željko Glavić najavio je promijene na gradskoj turističkoj sceni. “Ne mogu više govoriti o prošlim Adventima i programima, mogu govoriti o onima pred nama,” naglasio je gradonačelnik Glavić.

Odgovarajući na vijećničko pitanje Dinka Zime o neuspješnom programu Adventa u Požegi, uz napomenu kako je nezadovoljstvo građana i Gradske uprave radom Turističke zajednice evidentno, gradonačelnik je dodao: “U petak je dogovorno direktorica Turističkog ureda TZ Silvija Podoljak dala otkaz te raspisujemo natječaj za novog direktora Turističke zajednice i idemo tu priču pokrenuti u drugom smjeru.“

Najavio je kako je od 31. siječnja ugašena i Udruga Aurea Fest, suorganizator Aurea Fest Požega, jedne od najvećih požeških manifestacija koja je zadnjih godina također izazivala prijepore javnosti. “I tu idemo s novim organizacijskim odborom pa ćemo to rješavati tako. Ne mogu više govoriti o prošlim Adventima i programima, mogu govoriti o onima pred nama,” naglasio je gradonačelnik Glavić.

Na službenoj stranici Aurea Fest Požega, danas  1. veljače, objavljena je i poruka pod naslovom “Aurea Fest došao je kraju – ostaje ponos i lijepe uspomene” čime i službeno glazbena manifestacija kakva se održavala u Požegi posljednjih osam godina, odlazi u povijest.

TEKST: S. P.              FOTO: S. Pok

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn