PROJEKT REALIZIRAN PO ŽELJI GRAĐANA – U Kutjevu otvoren Fitness studio i wellness

Datum objave: 15. 6. 2019. | Kategorija: Sport

KUTJEVO – Osluškujući želje i potrebe sugrađana, Grad Kutjevo je, na radost sportaša i rekreativaca, uz sufinanciranje Ministarstva regionalnog razvoja i fondova EU, putem Programa održivog razvoja lokalne zajednice, u prostoru zgrade sportsko-rekreacijskog centra, otvorio Fitness studio i wellness s jacuzijem i saunom. Riječ je o projektu vrijednom oko milijun kuna koji će podići kvalitetu življenja u gradu i promovirati važnost fizičke aktivnosti za zdravlje.

Uz nadaleko poznata kvalitetna vina, nogomet je, ali i sport uopće, najvažnija sporedna stvar na svijetu u Kutjevu. Dokazuje to i novootvoreni Fitness studio i wellness s jacuzijem i saunom, smješten u adaptiranom prostoru zgrade sportsko-rekreacijskog centra. Riječ je o projektu vrijednom oko milijun kuna, sufinanciranom sredstvima Ministarstva regionalnog razvoja i fondova EU, putem Programa održivog razvoja lokalne zajednice.

„Priča“ je to realizirana izravno na zahtjev Kutjevčanki i Kutjevčana koji su, u anketi Udruge mladih provedenoj među sugrađanima, poželjeli upravo ovakav prostor. Rečeno-učinjeno. „Input za ovaj projekt dali su upravo naši građani, što je, vjerujem, njegova najveća vrijednost. Riječ je o prostoru koji će podići kvalitetu življenja u gradu i koji će moći koristiti svi-od naših nogometaša, profesionalnih sportaša, do rekreativaca. Uz fitness studio opremljen najsuvremenijim spravama, kroz projekt smo uredili svlačionice i sanitarni čvor, te mini welless s jacuzijem i saunom, s ciljem afirmiranja važnosti fizičke aktivnosti za zdravlje.

Novi sadržaj u prostoru sportsko-rekreacijskog centra predstavlja i nastavak priče o revitalizaciji duge nogometne tradicije u gradu. Potvrđuje to činjenica kako smo klub u dvije godine podigli za dva ranga natjecanja, te što je još važnije, vratili publiku na stadion. Impozantna brojka od 300 do 400 gledatelja koliko ih je na svakoj utakmici, najbolje govori o važnosti nogometa za Kutjevo i Kutjevčana.“, istaknuo je, tom prigodom, prvi čovjek grada, gradonačelnik Josip Budimir. Otvorenje novog Fitness studija obilježeno je i nogometnom utakmicom između domaćina, NK Kutjeva i prvoligaša HNK Gorica iz Velike Gorice, u čast posljednjeg velikog rezultata mjesnog kluba-plasmana u 3.HNL

TEKST: S. Tarbuk     FOTO: D. Pok

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn