PRIOPĆENJE GRADA POŽEGE – Zbog korona virusa neće se održavati nastava u osnovnim školama na području Grada Požege

Datum objave: 13. 3. 2020. | Kategorija: Društvo

POŽEGA – Iz Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske upozoravaju da se koronavirusa ne treba bojati kao velike pošasti te da panika može samo napraviti samo štetu. Prevencija je u ovom slučaju ključna te molimo građane da se pridržavaju svih smjernica i uputa koje se svakodnevno ažuriraju na stranicama  Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, stoji u priopćenju iz Grada Požege:

“Poštovane sugrađanke i sugrađni,
sukladno Odluci Vlade RH i Nacionalnog stožera civilne zaštite, od ponedjeljka 16. ožujka 2020. godine zbog koronavirusa u Hrvatskoj neće se održavati nastava u osnovnim školama.

Sukladno navedenoj Odluci neće se održavati nastava u školama na području Grada Požege – OŠ Antuna Kanižlića, OŠ Julija Kempfa, OŠ „Dobriša Cesarić“ te Katolička osnovna škola, a s radom prestaje i Dječji vrtić Požega. Obustava traje dva tjedna. Nastavnici će i dalje dolaziti u školu, a ako je potrebno, mogu doći i djeca o kojoj nema tko brinuti. Isto se odnosi i na Dječji vrtić Požega. Također, otkazuju se svi javni događaji – sportska natjecanja, predavanja, kazališne predstave, izložbe, prezentacije i sve ostale javne aktivnosti koje uključuju okupljanje većeg broja osoba.

Iz Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske upozoravaju da se koronavirusa ne treba bojati kao velike pošasti te da panika može samo napraviti samo štetu.Prevencija je u ovom slučaju ključna te molimo građane da se pridržavaju svih smjernica i uputa koje se svakodnevno ažuriraju na stranicama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo.

SLUŽBENICA ZA INFORMIRANJE
Mirna Šimunović Svoboda, mag.pol.”

TEKST: Priopćenje       FOTO: S. Pok

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn