PRIJEM ZA NAJMLAĐE U PLETERNICI – Raste broj novorođenih

Datum objave: 17. 12. 2019. | Kategorija: Društvo

PLETERNICA – U prostoru Dječjeg vrtića Tratinčica u Pleternici danas je održan prijem za novorođenu djecu. U ime gradonačelnice Pleternice Antonije Jozić i svoje osobno, roditeljima 25 novih sugrađana čestitao je zamjenik gradonačelnice Domagojem Katićem te im uručio novčane potpore.

“Drago mi je da smo se okupili na današnjem susretu jer kroz pronatalitetnu politiku potičemo porast broja djece u našem gradu, a ovo je jedna od takvih mjera. Naravno, novčana pomoć koju dajemo ovom prilikom nije pomoć na koju roditelji mogu previše računati prilikom financiranja odgoja svoje djece, ali to je mali znak pažnje kako bi znali da Grad skrbi o njima,”rekao je zamjenik gradonačelnice Domagoj Katić.

“Ono što posebno veseli jest činjenica, da uspoređujući tromjesečja proteklih godina broj novorođenih u ovoj godini raste i nadam se kako će se taj trend i nastaviti te da ćemo i u 2020. godini bilježiti porast broja djece,” dodao je Katić. Za prvo dijete potpora je dvije tisuće kuna, za drugo je potpora tri tisuće kuna, a za treće i svako sljedeće potpora je četiri tisuće kuna.

TEKST: S. Pok            FOTO: S. Pok

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn