PREVENTIVNI PROGRAM „LILY“ – Javno predstavljanje u Slavonskom Brodu, 19. srpnja

Datum objave: 16. 7. 2019. | Kategorija: Društvo

SLAVONSKI BROD – Na Trgu Ivane Brlić Mažuranić, u Slavonskom Brodu, 19. srpnja 2019. godine, s početkom u 18 sati održat će se javno predstavljanje preventivnog projekta „Lily“,usmjerenog na senzibilizaciju građana o važnosti preveniranja nasilja nad ženama.

Policijska uprava brodsko-posavska s Povjerenstvom za ravnopravnost spolova Grada Slavonskog Broda i Udruge Brod-grupom za ženska prava, organizira zajedničku javnu manifestaciju, kojom će se predstaviti Nacionalni multimodularni preventivni projekt pod nazivom „Lily“ usmjeren na senzibilizaciju građana o važnosti preveniranja nasilja nad ženama.

Cilj projekta je osvješćivanje javnosti da se nasilje nad ženama i u obitelji događa u „četiri zida“, ali tamo ne treba i ostati, da njegove posljedice trpe žrtve, šira obitelj, ali i društvo u cjelini. Jednako tako želi se osvijestiti javnost da je nasilje nad ženama jedan je od najtežih oblika kršenja ljudskih prava, u čijem sprečavanju trebamo sudjelovati svi.

U tom smislu, na Trgu Ivane Brlić Mažuranić, u Slavonskom Brodu, organizira se javno predstavljanje preventivnog projekta „Lily“, dana 19. srpnja 2019. godine, s početkom u 18 sati. Organizatori pozivaju sve da dođu i pridruže se ovom atraktivnom Programu te time pruže podršku u aktivnostima, koje se provode na području sprječavanja nasilja u obitelji i nad ženama.

TEKST:  S. P.      FOTO: ilustracija

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn