PRETKOLO HRVATSKOG NOGOMETNOG KUPA – Krešimir Brkić: Sve osim pobjede je neuspjeh!

Datum objave: 22. 8. 2017. | Kategorija: Sport

FOTKA ZA NAJAVU NK SLAVONIJA

POŽEGA – Nogometni klub Slavonija sutra (srijeda) igra utakmicu pretkola Hrvatskog nogometnog kupa protiv NK Mladost iz Fažane. Utakmica će se odigrati na stadionu kraj Orljave, a početak je u 16 sati.

Eventualnim prolazom NK Slavonija bi se plasirao u 1/16 završnice Kupa što bi u prijevodu značilo među 32 kluba koji se natječu za Rabuzinovo sunce, prijelazni pokal za pobjednika ovog natjecanja. Sve osim pobjede je neuspjeh, kaže trener Plavih Krešimir Brkić.

V

“Spremni smo za ovu utakmicu. Respektiramo protivnika, imaju nekoliko igrača koji su potekli iz škola nogometa NK Istra. Ipak, naš cilj je jasan, a to je pobjeda i prolaz. Sve osim toga bio bi neuspjeh. Fizički i psihički smo spremni. U subotu počinje prvenstvo, dolazi nam NK Bjelovar, a što se tiče priprema, odradili smo sve po zacrtanom planu i programu. Uprava i ja imamo veliko povjerenje u mlade snage, juniore koji su u pripremama pokazali da se na njih može računati”, za Slavonski.hr najavio je početak natjecateljske sezone trener Brkić. 16 ekipa se plasiralo direktno u natjecanje, a ostalih 16 sudionika završnice Kupa će se znati nakon odigranih pretkola.

TEKST: B. Miščević       FOTO: B. Miščević

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn