PREDSTAVE I RADIONICE – Dječji kazališni tjedan u Gradskom parku i Domu kulture

Datum objave: 28. 6. 2022. | Kategorija: Kultura

NOVA GRADIŠKA – Kako bi i oni najmlađi tijekom ljetnih praznika mogli uživati u zanimljivim kulturnim sadržajima i ugodnoj hladovini gradskog parka, POU Matija Antun Relković Nova Gradiška pod pokroviteljstvom Ministarstva kulture i medija i Grada od 1. do 6. srpnja organizira Dječji kazališni tjedan. Uz čak tri odlične predstave, pregršt smijeha i zabave, malim i velikim kreativcima bit će ponuđena i mogućnost sudjelovanja u dramskim radionicama pod vodstvom glumice Petre Radin.

Nakon što se, zahvaljujući manifestaciji Volim ljeto i kulturu i ove sezone potvrdio kao omiljena pozornica na otvorenom i zajednički dnevni boravak Novogradiščana svih generacija, gradski park na kratko će, od 1.do 6.srpnja, preuzeti i ulogu teatra, jer vrijeme je za Dječji kazališni tjedan. Događaj u organizaciji POU MAR, pod pokroviteljstvom Ministarstva kulture i medija i Grada, od 1. do.6. srpnja malim i velikim klincima ponudit će čak 3 gostujuće kazališne predstave Tvornice lutaka Zagreb, a za one koji žele više, tu su i dramske radionice pod vodstvom glumice Petre Radin.

Prvog dana srpnja, u petak, na rasporedu je Profesor Baltazar, 5.srpnja Ježeva kućica, a dan kasnije, Živ, živ, živ. Kako kažu organizatori, sve predstave i radionice su edukativnov karaktera i pred mnogobrojnom publikom već su se pokazale kao idealna prilika da se kazalište približi najmlađima na zabavan način. Stoga, navratite i uživajte u kazališnoj čaroliji u hladu novogradiškog gradskog parka, a želite li nešto naučiti o glumi, dovoljno je, najkasnije do srijede, 29.lipnja, poslati prijavu s osnovnim podacima na mail domkulturenovagradiska@gmail.com , jer, broj sudionika je ograničen. Dobro došli i vidimo se na Dječjem kazališnom tjednu!

TEKST: S. Tarbuk             FOTO: TZNG

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn