PREDSJEDNIK ŽO HDZ PSŽ DR. ŽELJKO GLAVIĆ: Škoro se na predsjedničkim izborima dokazao kao pouzdan partner SDP-a

Datum objave: 25. 5. 2020. | Kategorija: Društvo

POŽEGA – Predsjednik Županijskog odbora Hrvatske demokratske zajednice Požeško-slavonske županije dr. Željko Glavić opovrgnuo je danas da planiraju koalirati s Domovinskim pokretom Miroslava Škore.

Hrvatska demokratska zajednica na predstojeće parlamentarne izbore izlazi s programom za sigurnu i bolju budućnost Hrvatske, naglasio je Glavić.

“Nakon unutarstranačkih izbora HDZ je konsolidiran i okrenut prije svega savezništvu s hrvatskim biračima koji će znati prepoznati odgovornu politiku i uspješno vodstvo za gospodarski oporavak i sigurnu budućnost Hrvatske,” rekao je Glavić dodajući kako Hrvatska demokratska zajednica nakon izbora sigurno neće u koaliciju sa SDP-om.

“Suprotno od povremenih medijskih kalkulacija i izjava oporbenih političara, nikada nismo rekli da ćemo koalirati s Domovinskim pokretom Miroslava Škore, a posve sigurno nećemo u koaliciju sa SDP-om. Škoro se na predsjedničkim izborima dokazao kao pouzdan partner SDP-a. Hrvatska demokratska zajednica neće dopustiti da se isti scenarij ponovi na parlamentarnim izborima. Rasipanje glasova na desnici, koje oporba priželjkuje, ide u prilog samo Davoru Bernardiću,” rekao je Glavić.

Hrvatska demokratska zajednica nakon izbora spremna je razgovarati samo s onima koji će raditi za napredak Hrvatske – zaključio je predsjednik Županijskog odbora Hrvatske demokratske zajednice Požeško-slavonske županije.

TEKST: S. P.       FOTO: S. P.

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn