PREDSJEDNIK ŽO HDZ-e DR. ŽELJKO GLAVIĆ: Bernardić iznošenjem neistina obmanjuje javnost

Datum objave: 27. 5. 2020. | Kategorija: Društvo

POŽEGA – Predsjednik Županijskog odbora HDZ-e Požeško-slavonske županije dr. Željko Glavić danas se osvrnuo na sinoćnje gostovanje Davora Bernardića na nacionalnoj televiziji.

Nakon što je prije dva dana za Miroslava Škoru ustvrdio da je pouzdani partner SDP-a, predsjednik Županijskog odbora HDZ-e Požeško-slavonske županije dr. Željko Glavić danas se osvrnuo i na sinoćnje gostovanje Davora Bernardića na nacionalnoj televiziji.”U sinoćnjem gostovanju na HTV-u navodni čelnik opozicije Davor Bernardić nezrelo i neozbiljno pokušao je po tko zna koji put obmanuti javnost izmišljenim neistinama, bez ikakvih valjanih argumenata. Umjesto rasprave o činjenicama koje su dobro poznate, iznosio je potpune izmišljotine o navodnim raspravama na sastancima Kluba zastupnika Hrvatske demokratske zajednice u Hrvatskom saboru o ,,profitiranju od koronavirusa”. Zaista besramno obmanjivanje građana na temi koja zahtjeva posebnu ozbiljnost!” naglasio je dr. Glavić.

“Poznato je da se gospodin Bernardić na početku krize zbog epidemije pridružio onima koji su banalizirali ozbiljnost situacije. Vlada RH od prvog dana, zajedno s vodećim epidemiolozima i predstavnicima struke poduzela je odgovarajuće mjere kojima su spašene stotine života naših građana, sačuvan zdravstveni sustav i ublažene ekonomske posljedice. Pravovremena reakcija Hrvatske vlade i odgovorno ponašanje građana rezultirali su pobjedom nad virusom u vrlo ranoj fazi, što nam prizna cijeli svijet, valjda svi osim gospodina Bernardića,” rekao je.

“Nakon što je sinoćnje istraživanje Crobarometra pokazalo da gospodin Bernardić niti među biračima svoje stranke SDP-a nije među prva tri političara, sigurni smo da je na dobrom putu da, uz ovakve neodgovorne i neozbiljne izjave i izmišljotine, još snažnije uvjeri hrvatske građane koliko je nedorastao statusu kandidata za premijera,” ustvrdio je Glavić.

TEKST: S. P.       FOTO: S. P.

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn