PREDSJEDNIČKA PODRŠKA – Plenković u Požegi: Siguran sam kako će Puljašić i Kovačević ostvariti uvjerljivu pobjedu!

Datum objave: 26. 5. 2017. | Kategorija: Društvo

plenki

POŽEGA – Predsjednik Hrvatske demokratske zajednice i predsjednik vlade Andrej Plenković posjetio je danas Požegu kako bi potvrdio podršku kandidatima ove stranke Darku Puljašiću i Ivici Kovačeviću koji u drugom krugu lokalnih izbora idu po gradonačelničku odnosno načelničku funkciju. Predsjednik Plenković izrazio je i zadovoljstvo zbog vrhunskih rezultata koje su kandidati ove stranke ostvarili na području Požeško-slavonske županije.

“Najprije želim čestitati Županijskoj organizaciji Hrvatske demokratske zajednice ovdje u Požeško-slavonskoj županiji na sjajnim rezultatima u prvom krugu. Dobili smo četiri grada, dobili smo četiri općine, uvjerljiva pobjeda našeg župana Alojza Tomaševića, uvjerljiva većina u Županijskoj skupštini i sjajan rezultat ovdje u gradu Požegi našeg kandidata Darka Puljašića. Siguran sam kako će on ostvariti uvjerljivu pobjedu u drugom krugu, kao i naš kolega Ivica Kovačević koji ima četiri mandata u Jakšiću. I jednom i drugom nedostajalo je malo glasova, ali mislim kako će ovaj puta Požeško-slavonska županija ostvariti stopostotni rezultat, baš ono što su kolege prije nekoliko mjeseci ovdje obećali kada smo dolazili u Požegu i ja im na tome iskreno čestitam. Hvala i velikom dijelu birača što su dali povjerenje Hrvatskoj demokratskoj zajednici,”naglasio je predsjednik Plenković.

nn

Upravo je osluškivanje želja i potreba za kadrovskim promjenama unutar stranke na području grada Požege u konačnici donijelo dobar rezultat s najboljim kandidatom, potvrdio je i Plenković”Točno, mi smo ne samo ovdje nego svugdje dali našim županijskim, gradskim i općinskim organizacijama da sugeriraju najbolje kandidate i kandidatkinje. Ovdje se pokazuje da imamo jedan kontinuitet povjerenja između stranke i većinskog dijela birača, a to pokazuju rezultati. Vlada je tu da pomogne sve razvojne projekte i županije i gradova i općina u ovom prekrasnom dijelu Hrvatske,” zaključio je Plenković. Sa članovima i simpatizerima HDZ-a, na čelu s predsjednikom Županijske organizacije i saborskim zastupnikom Franjom Lucićem te požeško-slavonskim županom Alojzom Tomaševićem,  predsjednik Plenković proveo je vrijeme u ležernom razgovoru u požeškoj pješačkoj zoni.

TEKST: S. Pok     FOTO: S. Pok

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn