PRAKTIČNO STRELJAŠTVO – Robert Međugorac dvostruki pobjednik klupske lige UPS Pampas Osijek

Datum objave: 13. 12. 2022. | Kategorija: Sport

POŽEGA – Na zadnjem kolu klupske lige UPS Pampas Osijek Požežanin Robert Međugorac je odlično odrađenim natjecanjem i osvajanjem drugog mjesta osigurao dvostruku ukupnu pobjedu. Pobjednik je lige u kategoriji produkcija seniori i produkcija overall.

“Budući mi je ovo zadnje natjecanje u kojem sam nosio dres UPS Pampasa iz Osijeka u kojem sam uporno skupljao bodove odličnim rezultatima cijelu sezonu, ovo mi je bio savršen oproštaj od kluba Pampas. Zahvaljujem se svima u klubu na pomoći oko mog sportskog puta u praktično streljaštvu, ali najprije Darku Dumendžiću što mi je “otvorio vrata” ovog sporta i kluba Pampas, a najviše treneru Franji Nađu koji im je puno pomogao u napretku. Od sada ću braniti boje našeg novog kluba KPS Vallis Aurea Požega. I dalje nastavljam suradnju s Franjom, kao i sportsko natjecanje i druženje s prijateljima iz Osijeka, samo u drugom dresu,” rekao je Robert Međugorac.

Praktično streljaštvo (IPSC) je izuzetno zanimljiv, dinamičan streljački sport u kojem se spajaju snaga, brzina i streljački sport u kojem se spajaju snaga, brzina i preciznost. Ujedno je i najbrže rastući streljački sport u svijetu. IPSC spaja mnoge izazove koji nisu prisutni u drugim tradicionalnim streljačkim disciplinama kao što su kretanje strijelca, kretanje meta, više raznovrsnih meta te ono najvažnije, sloboda strijela u “rješavanju” izazova, odnosno, staza. Latinske riječi Diligentia, Vis, Celeratis (DVC) koje znače preciznost, snagu i brzinu IPSC-ov su moto i čine temelj za natjecanje.
“Nadam se da će i ovi moji rezultati pomoći u daljnjem rastu našeg mlado kluba za praktično streljaštvo Vallis Aurea Požega.” zaključio je Međugorac.

TEKST: S. P.                   FOTO: R. M.

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn