POZIV GRAĐANIMA: Dostavite lokacije i mjesta na kojima će policija testirati vozače na prisutnost alkohola i droga

Datum objave: 19. 4. 2022. | Kategorija: Crna kronika

POŽEGA -U  subotu na nedjelju 7./8. svibnja 2022. u vremenu od 7 do 7 sati, policijski službenici će pojačano provoditi nadzor alkohola i droga u cestovnom prometu. Za pripremu ove akcije pozivali su građane da predlože lokacija koje smatraju ugroženima.

Na području Policijske uprave požeško-slavonske sukladno akcijama ROADPOL-a (mreža prometnih policija Europe) u razdoblju od 4. do 10. svibnja 2022. godine provoditi će se pojačane aktivnosti usmjerene na nadzor alkohola i droga u cestovnom prometu pri čemu će se koristiti svi raspoloživi uređaji za alkotestiranje i testeri na droge te maksimalno raspoloživ broj službenika.

U subotu na nedjelju 7./8. svibnja 2022. u vremenu od 7 do 7 sati, policijski službenici će pojačano provoditi nadzor alkohola i droga u cestovnom prometu. Za pripremu ove akcije pozivani su građan da predlože lokacija koje smatraju ugroženima.

Prijedloge mogu dostavljati do 21. travnja 2022. na e-adresu pozesko-slavonska@policija.hr. Nakon zaprimljenih prijedloga, analizirat će se dostavljeno te će se odabrati lokacije pogodne za nadzor alkohola i droga u cestovnom prometu.

TEKST: S. P./ PU PS            FOTO: S. Pok

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn