POŽEŠKO-SLAVONSKA ŽUPANIJA – Županica Jozić proglasila prirodne nepogode za područje grada Požege i općine Velika zbog poplava i tuče

Datum objave: 13. 6. 2021. | Kategorija: Društvo

POŽEGA – Županica Požeško-slavonske županije Antonija Jozić donijela je 10. lipnja 2021. godine Odluku o proglašenju prirodne nepogode – poplave za područje grada Požege i općine Velika.

Prirodna nepogoda za područje Požege je proglašena zbog obilne kiše 6. lipnja koja je izazvala poplavu, te su na navedenom području nanesene velike materijalne građevinama i prometu, a za veličko područje zbog štete na poljoprivredi.

Pored toga županica Antonija Jozić još je donijela odluku o proglašenju prirodne nepogode -tuče za područje općine Velika. To je učinila zbog obilne kiše i tuče jer su 6. lipnja nanesene velike materijalne štete na poljoprivredi, građevinama i prometu.

Pozvane su sve osobe koje se imale štetu na navedenim područjima da istu prijave nadležnom gradskom ili općinskom povjerenstvu na propisanom obrascu, najkasnije u roku osam dana od dana donošenja odluke.

TEKST: S. P.            FOTO: S. Pok

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn