POŽEŠKO-SLAVONSKA ŽUPANIJA – Župan i ove godine pružio pomoć socijalno ugroženim obiteljima

Datum objave: 12. 12. 2019. | Kategorija: Društvo

POŽEGA – Požeško-slavonski župan Alojz Tomašević i ove godine odlučio je da umjesto održavanja Božićnog domjenka, pruži pomoć potrebitima te je tako darivao socijalno ugrožene obitelji s područja Požeško-slavonske županije.

„U ovom blagdanskom vremenu i samome kraju godine, osvrćemo se na važne stvari te naše bližnje. Svatko od nas može biti promjena u nečijem životu, a na ovaj način, ali i na sve ostalo što smo učinili ove godine, činimo za našu djecu koja će ostati ovdje i iza našeg vremena. Posjetili smo desetak obitelji te je ovo samo jedna od stvari koje radimo kako bi tim obiteljima, a ponajprije toj djeci, osigurali sve standarde za život kakve trebaju imati za dobru budućnost. Mogao bi sada govoriti o svim projektima koje smo ove godine realizirali baš u tome smjeru, od obnova svih područnih i matičnih škola, do ulaganja u školske klupe i pametne ploče, no važno je da djeca znaju da smo tu za njih kroz njihov razvoj i život.“ rekao je župan Alojz Tomašević.

Župan je posjetio deset obitelji, po jednu obitelj iz svakoga grada i općine s područja Županije te ih darivao s novčanom pomoći u iznosu od tisuću kuna i darovima za djecu.

IZVOR: pszupanija.hr

 

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn