POŽEŠKO-SLAVONSKA ŽUPANIJA – Zajedničkim snagama i naporima uspjeli smo postići da se virus u našoj županiji ne proširi

Datum objave: 30. 4. 2020. | Kategorija: Društvo

POŽEGA – Unatoč vrlo dobroj epidemiološkoj situaciji u Požeško-slavonskoj županiji i ublažavanju mjera, župan Alojz Tomašević pozvao je još jednom građane i dalje pridržavaju svih mjera zaštite od bolesti COVID 19 koje su na snazi.

Nakon što je nekoliko dana za redom broj pozitivnih na COVID-19 bio u silaznoj putanji, Nacionalni stožer civilne zaštite odlučio je, kroz tri faze, ublažiti mjere zaštite od COVID-19. Poslovni subjekti koji obavljaju djelatnost trgovine započeli su s radom, također i knjižnice, muzeji, knjižare. Ujedno je kraj mjeseca travnja, a na pragu smo mjeseca svibnja te je svakim danom vani vrijeme sve ljepše i toplije.

Stoga je župan Tomašević pozvao svoje sugrađane da i dalje ostanu savjesni i odgovorni:
“Zajedničkim snagama i naporima uspjeli smo postići da se virus u našoj županiji ne proširi. Zbog toga, ovim putem sve vas pozivam da se, unatoč ublažavanju mjera, unatoč lijepom vremenu, i dalje pridržavamo svih onih mjera zaštite koje su nam pomogle kako se virus ne bi proširio. To je prije svega mjera socijalne distance, redovito pranje ruku i što manje grupiranja i druženja uz velik krug ljudi. Svim žiteljima naše županije želim zahvaliti, jer svojim savjesnim ponašanjem doprinose tome, da smo i dalje županija koja nema niti jednog pozitivnog na COVID-19.
Također se zahvaljujem svim zdravstvenim djelatnicima, Centru 112, djelatnicima Policijske uprave Požeško – slavonske, kao i svim ostalim članovima stožera, našoj epidemiološkoj službi i našem epidemiologu na ovim izvrsnim rezultatima. Ujedno pozivam da se i dalje pridržavamo svih mjera kako bi rezultati i dalje bili ovakvi,” rekao je župan.

TEKST: S. P.    FOTO: pszupanija.hr

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn