POŽEŠKO-SLAVONSKA ŽUPANIJA: Raspisan natječaj za zapošljavanje u sklopu projekta “Obrazujmo se zajedno V”

Datum objave: 17. 8. 2021. | Kategorija: Društvo

POŽEGA – Nositelj projekta „Obrazujmo se zajedno V“ je Požeško-slavonska županija, a partneri su Regionalni koordinator razvoja Požeško-slavonske županije te 4 srednje i 11 osnovnih škola s područja Požeško-slavonske županije. U skopu projekta 16. kolovoza raspisan je natječaj za pomoćnike u nastavi. Natječaj traje osam dana.

Projekt „Obrazujmo se zajedno V“ provodi se od kolovoza 2021. do srpnja 2022. godine, a financira se kroz Poziv „Osiguravanje pomoćnika u nastavi i stručnih komunikacijskih posrednika učenicima s teškoćama u razvoju u osnovnoškolskim i srednjoškolskim odgojno-obrazovnim ustanovama, faza IV“, u okviru OP „Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020.“, sredstvima Europskog socijalnog fonda (ESF). U provedbi projekta kao odgovorna posrednička tijela su Ministarstvo znanosti i obrazovanja te Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih.

Nositelj projekta „Obrazujmo se zajedno V“ je Požeško-slavonska županija, a partneri su Regionalni koordinator razvoja Požeško-slavonske županije te 4 srednje i 11 osnovnih škola s područja Požeško-slavonske županije. Cilj projekta je pružiti potporu uključivanju učenika s teškoćama u osnovnoškolske/srednjoškolske ustanove na području Požeško-slavonske županije kako bi se osigurali uvjeti za poboljšanje njihovih obrazovnih postignuća, uspješniju socijalizaciju i emocionalno funkcioniranje. Ovako postavljeni cilj će se postići zapošljavanjem pomoćnika u nastavi, koji će pružati pomoć za oko 58 učenika.
U šk. god. 2021./2022. pomoćnici u nastavi i stručni komunikacijski posrednik bit će zaposleni u školama. Broj pomoćnika je u tablici;


Radi se o zapošljavanju na ugovor o radu na određeno (od 06.09.2021. do 21.06.2022.) nepuno radno vrijeme (25 sati tjedno).
Uvjeti koje kandidati trebaju ispunjavati su srednja stručna sprema(četverogodišnja) i da protiv kandidata nije pokrenut kazneni postupak. Prije početka rada pomoćnici u nastavi i SKP moraju završiti edukaciju za pomoćnika, odnosno SKP.
Natječaj je raspisan 16.08.2020. i traje 8 dana.

Detaljne informacije mogu se pronaći na Hrvatskom zavodu za zapošljavanje, na web stranicama škola te na www.pszupanija.hr

TEKST: S. P. / PSŽ           FOTO: PSŽ

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn