POŽEŠKO-SLAVONSKA ŽUPANIJA: Prijem u čast nagrađenih odgojno-obrazovnih djelatnica i djelatnika

Datum objave: 13. 10. 2022. | Kategorija: Društvo

POŽEGA – Županica Antonija Jozić održala je prijem za odgojno obrazovne djelatnice i djelatnike koji su, kao najuspješniji u školskoj godini 2021/2022,  dobili nagradu Ministarstva znanosti i obrazovanja.

Ministarstvo znanosti i obrazovanja sustavno nagrađuje istaknute pojedince koji kontinuirano unaprjeđuju odgojno-obrazovni sustav Republike Hrvatske. Na temelju Pravilnika o nagrađivanju učitelja, nastavnika, stručnih suradnika i ravnatelja u osnovnim i srednjim školama te učeničkim domovima Povjerenstvo za nagrađivanje najuspješnijih odgojno-obrazovnih radnika izabralo je 513 najuspješnijih djelatnika u području obrazovanja u školskoj godini 2021./2022.

S područja Požeško-slavonske 18 laureata kojima je danas na prijemu u njihovu čast čestitala požeško-slavonska županica Antonija Jozić. “S većinom od vas u ovakvoj prigodi vidjela sam se i prošle godine što potvrđuje da vaši rezultati koji su prepoznati prošle godine i onih prijašnjih godina nisu slučajni nego da ste vi stalno s jednakim žarom, entuzijazmom i ljubavlju prema svom pozivu nastavili i dalje prenositi znanja na našu budućnost – na naše mlade, kako bi oni jednog dana bili ljudi koji će voditi i graditi ovu zajednicu. Od srca vam zahvaljujem na svemu što činite, na ljubavi koju pružate našoj djeci, na trudu, radu i angažmanu u ne tako lakim okolnostima.” rekla je županica.

“Sve ovo što smo radimo rezultat je velike suradnje i škola i Županije i predivnih učenica i učenika koje imamo te ostalih nastavnika i ravnatelja škola koji nas u našim nastojanjima podržavaju. U našoj županiji ima jako puno kvalitetnih prosvjetnih djelatnica i djelatnika i ovaj broj dobitnika, iako smo mala županija, mogao bi biti i veći.” rekla je u ime svih nagrađenih Martina Budimir iz Ekonomske škole Požega.

Najuspješniji odgojno-obrazovni radnici s područja Požeško-slavonsk županije u školskoj godini 2021/2022 su : Martina Budimir – Ekonomska škola Požega, Lidija Gerstman – Ekonomska škola Požega, Jasminka Hajpek – Osnovna škola Antuna Kanižlića, Lidija Pecko – OŠ Dobriša Cesarić Požega, Marijana Levar – Obrtnička škola Požega, Josip Blagojević – Katolička osnovna škola u Požegi, Vera Ćuže Abramović – Gimnazija Požega, Zvjezdana Farkaš – Ekonomska škola, Jadranka Kaučić – Obrtnička škola Požega, Veronika Lipohar – OŠ Fra Kaje Adžića Pleternica, Marina Mirković – Tehnička škola, Ivana Rakonić Leskovar – OŠ Dragutina Lermana Brestovac, Sanja Grbeš – OŠ Fra Kaje Adžića Pleternica, Jelena Kovačević – Ekonomska škola Požega, Marijana Škvorc – OŠ Fra Kaje Adžića, Ksenija Krizmanić Horvat – Ekonomska škola Požega, Marija Šag Sadilek – Ekonomska škola, Marijana Andrišek – OŠ Mladost Jakšić.

TEKST: S. Pok              FOTO: S. Pok

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn