POŽEŠKO-SLAVONSKA ŽUPANIJA – Prijem i čestitke za izvrsne kuglačke rezultate

Datum objave: 19. 6. 2019. | Kategorija: Društvo

POŽEGA – Vodstvo i članovi Gradskog kuglačkog saveza Požega i Kuglačkog kluba „Obrtnik“ danas su na prijemu u Velikoj županijskoj vijećnici predstavili značajne aktivnosti i rezultate koje su ostvarili u posljednje vrijeme, posebice one ostvarene radom Škole kuglanja.

Kuglače je pozdravio u ime požeško-slavonskog župana Alojza Tomaševića njegov zamjenik Vedran Neferović. Uz najmlađe članove kluba, na prijemu su bili predsjednik Gradsko kuglačkog saveza Miroslav Crnjac, predsjednik Kuglačkog kluba “Obrtnik” Željko Domazet, trener u klubu Željko Lončar, jedan od članova seniora Slobodan Manović te svjetska prvakinja svjetska prvakinja u kuglanju za slijepe i slabovidne Željka Peška.

Članovi kluba ostvarili u kuglačkoj sezoni ostvarili su vrhunske rezultate pa je tako jedanaestogodišnji Luka Jazvić osvojio titulu državnog prvaka, a u kategoriji za djevojčice Nera Bakić osvojila je 3. mjesto. Željka Peška aktualna je svjetska prvakinja u kuglanju za slijepe i slabovidne osobe, a osim toga prvakinja je Europe sa ženskom reprezentacijom dok je u pojedinačnoj konkurenciji na Europskom prvenstvu osvojila srebro.

Predsjednik kluba Željko Domazet zahvalnicu za župana Alojza Tomaševića, u županovoj odsutnosti, uručio je njegovom zamjeniku Vedranu Neferoviću koji je u svoje te u županovo ime čestitao kuglačima na postignutim uspjesima.

TEKST: S. Pok       FOTO: S. Pok

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn