POŽEŠKO-SLAVONSKA ŽUPANIJA – Održana 14. sjednica Županijske Skupštine Požeško-slavonske županije

Datum objave: 17. 3. 2020. | Kategorija: Društvo

POŽEGA – Unatoč koronavirusu održana je 14. sjednica Županijske Skupštine Požeško-slavonske županije, pri čemu su poštovani propisani higijenski uvjeti.

Županijski vijećnici, temeljem uputa Nacionalnog stožera, ministarstava i Stožera civilne zaštite Požeško – slavonske županije, sjedili su s mjestom razmaka te su po ulasku u Veliku vijećnicu morali dezinficirati ruke.

Na Sjednici su pred vijećnicima bile 24 točke dnevnog reda i sve su usvojene većinom glasova. Uz Izvješće Državnog ureda za reviziju o obavljenoj financijskoj reviziji Požeško-slavonske županije za 2018. godinu i Prijedlog Odluke o davanju suglasnosti za zaduženje Općoj županijskoj bolnici Pakrac i bolnici hrvatskih veterana, saslušano je i Polugodišnje izvješće o radu župana za razdoblje od 1. srpnja 2019. godine do 31. prosinca 2019. godine tedruge točke koje se odnose na redovno poslovanje Županije. Usvojene su i Smjernice za organizaciju i razvoj sustava civilne zaštite na području Požeško-slavonske županije za razdoblje od 2020 do 2023 godine, te Prijedlog Odluka o dodijeli nagrada Požeško-slavonske županije.

TEKST: S. P.        FOTO: PSŽ

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn