POŽEŠKO-SLAVONSKA ŽUPANIJA: Objavljena je Odluka o dodjeli bespovratnih sredstava pomoći poljoprivrednicima

Datum objave: 24. 11. 2021. | Kategorija: Društvo

POŽEGA – Požeško-slavonska županija objavila je Javni poziv za dodjelu potpora male vrijednosti u poljoprivredi za ublažavanje i djelomično uklanjanje posljedica prirodnih nepogoda na području te županije.

Odluka o dodjeli bespovratnih sredstava pomoći poljoprivrednicima po Programu dodjele potpora male vrijednosti poljoprivrednicima za ublažavanje i djelomično uklanjanje posljedica prirodnih nepogoda na području Požeško-slavonske županije u 2021. godini objavljena je na službenoj stranici Požeško – slavonske županije. Odluku možete pogledati ovdje.

Odlukom su utvrđeni iznosi bespovratnih sredstava koji se dodjeljuju temeljem provedenog Javnog poziva za dodjelu potpore male vrijednosti u poljoprivredi za ublažavanje i djelomično uklanjanje posljedica prirodnih nepogoda na području Požeško-slavonske županije u 2021. godini po Programu dodjele potpora male vrijednosti poljoprivrednicima za ublažavanje i djelomično uklanjanje posljedica prirodnih nepogoda na području Požeško-slavonske županije u 2021. godini (“Požeško-slavonski službeni glasnik“ br. 9/21).

IZVOR:pszupanija.hr

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn