POŽEŠKO-SLAVONSKA ŽUPANIJA – Nagrađeni najbolji učenici i mentori za postignute uspjehe u školskoj godini 2020./2021.

Datum objave: 13. 12. 2021. | Kategorija: Društvo

POŽEGA – Povodom božićnih i novogodišnjih blagdana u ime Požeško-slavonske županije, zamjenik županice Ferdinand Troha u Koncertnoj dvorani Glazbene škole Požega dodijelio je nagrade i zahvalnice učenicima osnovnih i srednjih škola te njihovim mentorima koji su u školskoj godini 2020./2021. uspješno sudjelovali na državnim natjecanjima i smotrama.

Nagrade su primili 21 učenik osnovnih te 23 učenika srednjih škola kojima je osnivač Požeško-slavonska županija. Uz učenike priznanja su primili i njihovi mentori, a čestitke je svima uputio zamjenik županice Ferdinad Troha.„Kažu da je izvrsnost ta koja osigurava progres, a vi ste, kako je rečeno, ono najbolje što imamo u našoj županiji, najbolje što smo kroz obrazovni sustav postigli. Zahvaljujem prije svega mentorima, profesorima, ali i vama učenicima, te čestitam na vašem postignuću.“ rekao je Troha uz želje za čestit Božić te uspješnu i slijedeću školsku godinu.

Požeško-slavonskoj županiji zahvalio je u ime nagrađenih ravnatelj Glazbene škole Požega Alen Kovačević.„Mi ovdje najbolje znamo koliko je truda potrebno da bi se mogao pripremiti program za natjecanje i da bi se mogle osvojiti ovakve nagrade. Kada se spoje talent i upornost, upravo tada se događaju ovako lijepe i velike stvari.“ rekao je ravnatelj Kovačević.

TEKST: S. Pok               FOTO: S. Pok

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn