POŽEŠKO-SLAVONSKA ŽUPANIJA – Javni poziv za prijavu prijedloga razvojnih projekta u sklopu Plana razvoja PSŽ za razdoblje 2021.-2027.

Datum objave: 07. 5. 2021. | Kategorija: Gospodarstvo

POŽEGA – Požeško-slavonska županija pokrenula je  proces izrade novog strateškog dokumenta pod nazivom  Plan razvoja PSŽ za razdoblje 2021.-2027.godine . Prateći dokument Planu razvoja  je Akcijski plan, u kojemu će biti definirani konkretni projekti i aktivnosti koje će pridonositi ostvarenju strateških ciljeva, prioriteta i mjera Plana razvoja.

Sukladno navedenom, pozivamo sve  pravne i fizičke osobe na području Požeško-slavonske županije iz javnog, privatnog i civilnog sektora, na dostavu prijedloga razvojnih projekata koji se planiraju ili predlažu za provedbu do kraja programskog razdoblja 2021.do 2027.godine, a koji će svojim sadržajem doprinijeti provedbi Plana razvoja. Svi podneseni projekti bit će uvršteni u Bazu projekata za provedbu Plana razvoja, kojoj je svrha sustavno evidentiranje, praćenje i evaluacija razvojnih projekata koji se provode na području Požeško-slavonske županije.

Sukladno zakonskoj regulativi konačan prijedlog projekata za Akcijski plan donijet će Partnersko vijeće PSŽ kao savjetodavno tijelo Županijskoj skupštini kod donošenja strateških dokumenata.

Prijedlozi projekata podnose se isključivo u elektronskom obliku, popunjavanjem excel tablice Prijedlog razvojnih projekata za Bazu projekata, u razdoblju od 4.svibnja do 28. svibnja 2021.godine,  dostavom iste na sljedeću e-mail adresu: rkrpsz@panora.hr

Uvjeti Javnog poziva objavljeni su na web stranici RKR PSŽ (Panora) https://www.panora.hr/strateski-dokumenti/plan-razvoja-psz/  i web stranici Županije na poveznici Plan razvoja PSŽ 2021.-2027. Plan razvoja PSŽ 2021.-2027.

TEKST: S. P. /PSŽ         FOTO: Sanja Pok

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn