POŽEŠKO-SLAVONSKA ŽUPANIJA – Božićni prijem za učenike, mentore i ravnatelje osnovnih i srednjih škola

Datum objave: 18. 12. 2019. | Kategorija: Društvo

POŽEGA – U Županijskoj vijećnici župan Alojz Tomašević danas je u povodu božićnih i novogodišnjih blagdana nagradio učenike i mentore osnovnih i srednjih škola koji su na državnim natjecanjima i smotrama u 2019. godini postigli uspjeh.

Na svečani prijem pozvano je 58 učenika, 17 mentora i pet ravnatelja srednjih škola s područja Požeško-slavonske županije te 68 učenika, 11 mentora i sedam ravnatelja osnovnih škola. Oni su primili nagrade za prva tri mjesta osvojena pojedinačno ili ekipno na državnim natjecanjima, kao i za sudjelovanje na državnim smotrama na kojima nema rangiranja uspjeha.

Prigodnim riječima požeško-slavonski župan Alojz Tomašević čestitao im je na postignutim uspjesima. “Čestitam vam na postignućima, na onome čime se, osim svojih učeničkih zadaća, tako izvrsno bavite. Vi ste najbolji ambasadori ne samo svojih škola već i županije jer svojom kvalitetom i rezultatima pokazujete tko ste i iz kakve sredine dolazite. U suradnji s ravnateljima Županija skrbi o školama kojima je osnivač , o uvjetima u kojima radite i nastojimo uvijek postići još višu razinu, omogućiti vam još bolje uspjehe. Takvu skrb vi ste i zavrijedili svojim rezultatima i svojom marljivošću,” rekao je između ostalog župan Tomašević.

TEKST: S. Pok                 FOTO: S. Pok

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn