POŽEŠKI PLESOKAZ – Jedinstveni plesni festival dobio prvi promo video

Datum objave: 27. 3. 2019. | Kategorija: Kultura

POŽEGA- Požeški Plesokaz, jedinstveni međunarodni plesni festival, nakon 18 godina djelovanja dobio je i prvi promo video. Autorica je Karla Kocić, a video materijal snimljen je za trajanja 18. Plesokaza koji je od 1. do 3. ožujka u Požegi okupio više od 500 plesača iz 48 plesnih grupa, studija i škola iz Hrvatske, Slovenije, Makedonije, BiH i Češke.

Kultni Plesokaz u organizaciji UO Plesna radionica Ilijane Lončar ove godine zakoračio je u punoljetnost, a svoju punu zrelost i snagu pokazao je u tri festivalske večeri. Uz veliki interes i rekordni broj sudionika neospornu kvalitetu Plesokaza potvrdio je ove godine i dolazak umjetničkih plesnih škola i akademija kojima je bila posvećena prva festivalska večer.

“Sigurna sam da će ovaj prvi promo video autorice Karle Kocić zorno prezentirati osamnaestogodišnji kontinuirani organizacijski trud Umjetničke organizacije Plesna radionica Ilijane Lončar na području plesne kulture i umjetnosti, ali isto ne manje važno promociji grada Požege i naše županije u turističkom kontekstu,” rekla je Ilijana Lončar. Pogledajte video:

TEKST: S. P.       FOTO: S. P.

Slavonski © 2013 - 2023 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn