POŽEŠKI PLESNI KREATORIJ – Vikend radionica s gostujućim pedagozima i umjetnicima

Datum objave: 21. 9. 2021. | Kategorija: Kultura

POŽEGA – Povodom obnovljene dvorane nakon velikih šteta nastalih olujnim nevremenom, Umjetnička organizacija Plesna radionica Ilijane Lončar nastavlja projekt organizacije vikend radionica kao važnu dodatnu edukaciju za sve koji vole ples i kretanje.

U Požegu dolaze  gostujući predavači različitih generacija za različitu populaciju plesača i vježbača. Bit će zabavno, ali i poučno. “Nadograđivati svoja dosadašnja znanja od velike je važnosti jer cjeloživotno učenje odlika je mudrih i uspješnih ljudi. Nastojimo tako odgajati i svoju djecu, a sebe podsjećati na dobrobiti aktivnog života.” naglasila je Ilijana Lončar.

Za posljednji vikend u rujnu 25. i 26. pripremljeno je za svakog ponešto.
25. – 26. rujna 2021. (subota i nedjelja ) Dubrovačka 65a

9:00 – 10:00 / STRETCH & FLOW / MLADI I ODRASLI/ Laura Lončar/

10:30 – 12:30 / SUVREMENE PLESNE TEHNIKE / STARIJI OD 12 GOD. /Darija Doždor /
16:00 – 17:30 / SUVREMENE PLESNE TEHNIKE / DJECA 9 – 11 GOD. /Darija Doždor

18:00 – 20:00 / DRUŠTVENI PLESOVI / MLADI I ODRASLI / Tamara Despot/

Radionicu “Stretch & Flow” za sve koji dan žele započeti ugodnom tjelovježbom vodit će studentica 4. godine Kineziološkog fakulteta, Požežanka Laura Lončar koja radi i kao asistentica kondicijske pripreme plesača Ansambla narodnih plesova i pjesama Hrvatske „Lado” te je dio voditeljskog tima u DanceSpot studiju, Zagreb. Suvremenim plesom se bavila od svoje treće godine života. Punih 16 godina plesala je u Umjetničkoj organizaciji „Plesna radionica Ilijane Lončar” pod stručnim vodstvom plesne pedagoginje, samostalne umjetnice, profesorice Ilijane Lončar.

Radionicu suvremenih plesnih tehnika za djecu i mlade vodit će Darija Doždor iz Zagreba koja kao plesna pedagoginja radi u Umjetničkoj plesnoj školi Silvije Hercigonje. Do nedavno je predavala i u Umjetničkoj školi Franje Lučića u Velikoj Gorici. Bila je dugogodišnja članica Zagrebačkog plesnog ansambla. Tijekom karijere surađivala je s brojnim koreografima i umjetnicima.

Radionicu društvenih plesova vodit će karizmatična Tamara Despot iz Zagreba. Proći ćemo kroz osnove valcera, tanga, discofoxa, cha cha, sambe, rumbe, salse. Prijaviti se može svatko i ne treba imati predznanja. Zato je Tamara tu da Vam promijeni perspektivu doživljaja na budućim druženjima, svatovima i ostalim zabavama.

detaljnije opise radionica i životopise predavača pogledajte na objavljenim FB događajima i na FB stranici  Plesna radionica Ilijane Lončar.

TEKST: S. P.          FOTO: UO PR Ilijane Lončar

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn