POŽEŠKI GRADSKI MASKENBAL – Sudjelujte, zabavite se i osvojite titulu najbolje maske!

Datum objave: 06. 2. 2024. | Kategorija: Susreti

POŽEGA – Turistička zajednica Grada Požege poziva vas da se ove nedjelje, 11. veljače pridružite veselim maskama od 16,30 sati na Trgu Sv. Trojstva u Požegi gdje će se održati svečanost primopredaje ključeva Grada i složiti povorka koja će se potom uputiti u SD „Tomislav Pirc“ gdje će se od 17 sati održati zabavan, prigodan program i izbor najbolje maske.

Stiglo je i peto godišnje doba – doba maškara. Za mnoge je ovo najluđe doba u godini kada mogu biti ono što žele bez da ih okolina i društvo osuđuju. Ova tradicionalna požeška manifestacija možda nije bila tako brojna i popularna kao karneval u Rijeci ili onaj u Samoboru, no zato je svaka maska pripremljena s puno ljubavi i truda.

Pridružite se dana 11. veljače (nedjelja) 2024. godine od 16,30 sati na Trgu Sv. Trojstva u Požegi gdje će se održati svečanost primopredaje ključeva Grada i složiti povorka koja će se potom uputiti u SD „Tomislav Pirc“ gdje će se od 17 sati održati zabavan, prigodan program i izbor najbolje maske.

Prijave za sudjelovanje  otvorene su još do 9. veljače 2024. i to u kategoriji individualne i grupne maske. U povorci će naravno biti mjesta i za sve one koji se ne prijave, no isti neće biti u konkurenciji za titulu najbolje maske. Ipak, zabava je zagarantirana!

TEKST: S. P.                      FOTO: S. Pok

 

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn