POVODOM MEĐUNARODNOG DANA ŽENA – Tjedan za žene u Hrvatskoj knjižnici i čitaonici Pleternica

Datum objave: 07. 3. 2021. | Kategorija: Susreti

PLETERNICA – Povodom Međunarodnog dan žena, u Hrvatsoj knjižnici i čitaonici Pleternica posvetili su cijeli tjedan ženama, kroz različite dnevne aktivnosti.

Ponedjeljak, 8. ožujka besplatna članarina za žene u radnom vremenu knjižnice (8:00 – 15:00 sati). To također vrijedi i za one članove koje imaju iskaznicu, ali im je istekla članarina. U utorak je na programu film „Sjeverna zemlja“ u 17:30 sati. Film „Sjeverna zemlja“, dirljiva je priča o diksriminaciji i ženi koja radi u opasnim rudnicima. U srijedu u 18,00 sati predviđeno je predavanje bacc. physioth Sanje Rukavine, tema „Tjelesna aktivnost u funkciji zaštite zdravlja žene“. U četvrtak je pripremljena edukacija „Šivanje je IN“ u 10,30 sati uz vodstvo Verice Rotar.

Tjedan će završiti preporukama knjiga za žene koje će biti vidljive na Facebook stranici Hrvatske knjižnice i čitaonice Pleternica. Na događaje koje su organizirni u utorak, srijedu i četvrtak, prijaviti se može putem Facebook stranice Hrvatska knjižnica i čitaonica Pleternica ili na broj 034/251-045.

TEKST: S. P.        FOTO: Plakat

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn