POVODOM DANA ŽENA : “Zbog ljubavi” – Koncert solista, gudačkog kvarteta i baletnih umjetnika HNK Osijek

Datum objave: 01. 3. 2021. | Kategorija: Kultura

NOVA GRADIŠKA – Od posljednjeg koncerta na kojem ste bili prošlo je već godinu dana, stoga je krajnje vrijeme za novi doživljaj, jer unatoč mjerama, gdje ima volje ima i načina. Pučko otvoreno učilište M.A.Relković Nova Gradiška povodom Dana žena priprema istinsku glazbenu poslasticu-koncert Zbog ljubavi u izvedbi solista, gudačkog kvarteta i baletnih umjetnika HNK-a Osijek.

Iako nam javno zdravstvena situacija još uvijek ne “ide na ruku”, uz kreativnost i dobru organizaciju, moguće je uživati u pravim sadržajima. Potvrdit će to, još jednom, Pučko otvoreno učilište M.A.Relković Nova Gradiška, organizacijom koncerta povodom Dana žena. Jer, gdje ima volje ima i načina. Riječ je o istinskoj glazbenoj poslastici, koncertu simboličnog naziva “Zbog ljubavi”, u izvedbi solista, gudačkog kvarteta i baletnih umjetnika HNK-a Osijek, doživljaju koji nikako ne treba propustiti.

Jedinstveni program osmišljen u skladu s epidemiološkim mjerama, zaljubljenicima u umjetnost i kulturu donosi svevremenske glazbene brojeve u izvedbi gudačkog kvarteta uz pratnju na harmonici i bubnjevima i nastup baletnog para. Navratite li u Dom kulture imat će te priliku uživati i u brojnim poznatim opernim ljubavnim arijama koje će samo za vas, uz klavirsku pratnju, izvesti solisti opere osječkog HNK-a.

Vječne melodije velikog Donizettija, Ivana plemenitog Zajca, Mozarta, Piazzolle, Rossinija na novogradiškim vas daskama čekaju u ponedjeljak, 8.ožujka od 19.30, a ulaznice po cijeni od 70 kuna, u tajništvu POU. Želite li osjetiti koncertni užitak, požurite, jer, zbog poznate korona situacije, broj mjesta u dvorani je ograničen.

TEKST: S. Tarbuk         FOTO: HNK Osijek

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn