POU MAR NOVA GRADIŠKA – Kraj siječnja u znaku kino ponude

Datum objave: 26. 1. 2020. | Kategorija: Kultura

NOVA GRADIŠKA – Slijedeći dobro uhodanu praksu, Pučko otvoreno učilište M.A.Relković potrudit će se da vam najdulji mjesec u godini prođe što ugodnije. Posljednje dane siječnja, stoga, iskoristite za odlazak u kino i uživajte u novom ostvarenju Guya Ritchiea, zanimljivoj domaćoj drami s potpisom Ognjena Sviličića, sjajnom dokumentarcu o Maradoni ili napetom hororu.

Najbolji način da doskočite hladnim zimskim večerima i najdulji mjesec u godini učinite što zanimljivijim, zasigurno je odlazak u kino. Obiteljski, s ekipom ili solo, sasvim je svejedno, jer, uz dobar film nikada niste sami. Znaju to u Pučkom otvorenom učilištu Relković, stoga vas, posljednje dane siječnja, čekaju s nekolicinom zanimljivih naslova. Nakon filma “Gospoda” novog naslova Guya Ritchiea, koji je novogradiške filmoljupce zabavljao 25. siječnja, u ponedjeljak, 27.siječnja, čeka vas Glas, zanimljiva drama Ognjena Sviličića, a potom, u srijedu, 29. siječnja i zanimljivi dvosatni dokumentarac o najslavnijem nogometnom geniju svih vremena, velikom Diegu Maradoni. Film je sačinjen od preko petsto sati nikad viđenih snimaka iz osobne nogometaševe arhive i u cijelosti ga je podržao “glavni junak”, što mu daje i prijeko potrebnu autentičnost.

Posljednji dan u mjesecu, petak, 31.siječnja, “proslavite” uz horor Opsjednutost, još jednu u nizu priča o nedovoljno poznatim parapsihološkim fenomenima, koja je na rasporedu i dan kasnije, u subotu, 1.veljače. Pristupate li odlasku u kino ipak malo studioznije, sve potrebne informacije čekaju vas i na službenoj stranici Pučkog otvorenog učilišta poumar-ng.hr. Vidimo se u kinu!

TEKST: S. T.        FOTO: POU MAR NG

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn