POU MAR NOVA GRADIŠKA – Dolaze Tarik i “Ćiro”, požurite po ulaznice

Datum objave: 03. 4. 2022. | Kategorija: Kultura

NOVA GRADIŠKA – Nakon još jednog kvalitetnog filmskog vikenda i standardnog kino druženja s ekipom, ovog se travnja nagradite i odlaskom u kazalište, jer ništa tako dobro ne liječi kao zdrav smijeh. Potvrdit će vam to Tarik Filipović i hit predstava “Ćiro” o životu omiljenog nacionalnog trenera, u ponedjeljak, 11.travnja. Rezervirajte po ulaznice

Pučko otvoreno učilište M.A.Relković Nova Gradiška odavno nas je naučilo na dobre filmske vikende, a kako provjerenu praksu ne treba mijenjati, bit će tako i narednih dana. Tu je, osim toga i još jedna u nizu sjajnih predstava koja će vam potvrditi ljekovitost smijeha, stoga si, uz standardna kino druženja, poklonite i odlazak u kazalište i svakako požurite dok ulaznice nisu planule, jer na scenu stižu Tarik Filipović i “Ćiro”. Hit je to predstava o najomiljenijem nacionalnom treneru u režiji i izvedbi jednako omiljenog nam glumca. Njih dvojica novogradiškoj će se publici predstaviti u ponedjeljak, 11.travnja, u 20 sati, spremni nasmijati vas i zabaviti. Riječ je o duhovitoj i dirljivoj monodrami inspiriranoj dugogodišnjim prijateljstvom Ćire Blaževića i Tarika Filipovića, priča o nogometu ali i životu za koju valja na vrijeme rezevirati ulaznice- putem e-mail adrese: domkulturenovagradiska@gmail.com ili pozivom na broj telefona. 035/331-010.

Uz najnoviju kazališnu predstavu početak travnja u dvorani Doma kulture sadržajno će upotpuniti i tri nova naslova-triler Plaćenik, akcija pod nazivom Hitna pomoć i komedija Badman, u četvrtak, petak i subotu, 7., 8. i 9.travnja. Željni žestoke vojne priče, uživat će u Plaćeniku, novom filmu Chrisa Pinea, koji će vas, kroz tajnu misiju, provozati Berlinom i zabaviti u četvrtak u poslijepodnevnom terminu ali i u petak od 19.30. Iste dane, POU MAR nudi i najuzbudljiviji bijeg iz L.A.-a kojeg ste ikad vidjeli, najnoviju priču čuvenog Michaela Baya, film Hitna pomoć, u kojoj jednu od glavnih uloga igra i poznati Jake Gyllenhaal. Priča je to o najvećoj pljački banke u povijesti grada i mogućem plijenu od 32 milijuna dolara, prepuna atraktivnih filmskih potjera koja vas na novogradiškom kino platnu čeka u četvrtak od 19:30 i dan kasnije u večernjem terminu. Subota, 9.travnja rezervirana je za komediju Badman, sjajnu francusku avanturu koja će vas nasmijati i zabaviti, kao stvorenu za kraj još jednog tjedna. Vidimo se u POU M.A.Relković!

TEKST: Simonida Tarbuk                 FOTO: Plakat

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn