POU MAR: Filmski vikend

Datum objave: 05. 11. 2021. | Kategorija: Kultura

NOVA GRADIŠKA – U prvi vikend novog mjeseca zakoračite odlaskom u kino, jer, složit ćete se, nema većeg užitka od gledanja dobrog filma na velikom platnu. Dvorana Doma kulture čeka…

Iako nam vremenske prilike još uvijek idu na ruku i dopuštaju ugodne večernje šetnje, vikend izlazak najbolje je početi odlaskom u kino. Jer, složit će se poklonici sedme umjetnosti, nema većeg užitka od gledanja dobrog filma na velikom platnu. Računajući na to, Pučko otvoreno učilište M.A. Relković Nova Gradiška i narednih vas dana čeka s kvalitetnom filmskom ponudom. Prva prilika bila je već u četvrtak, 4. studenoga, ali i dan kasnije, u petak, 5. kada su na rasporedu “Vječnici”, još jedna u nizu Marvelovih hit avantura o superjunacima. Radnja filma u kojem, između ostalih, glume i velike Angelina Jolie i Salma Hayek, odvija se nakon epizode „Osvetnici: Završnica”, kada novi zaštitnici Zemlje izlaze iz sjene i okupljaju se protiv najstarijeg neprijatelja čovječanstva, Devijanata.

Ovisno o tome jeste li skloniji večernjim ili pak poslijepodnevnim projekcijama, film možete pogledati od 16.30 i 19.30. Novi radni tjedan, ponedjeljak, 8.studenoga u velikom stilu otvara “Posljednja noć u Sohou”, psihološki triler Edgara Wrighta u kojem glavnu ulogu tumači Anya Taylor-Joy, zvijezda hvaljenje serije Damin gambit. Ona je mlada djevojka opsjednuta modom, koja se misteriozno može vratiti u šezdesete godine prošlog stoljeća gdje susreće svog idola, pjevačicu u usponu. No London 1960. godine nije onakav kakvim se čini i vremenski niz se raspada sa opasnim posljedicama. Film vas u dvorani Doma kulture čeka od 19.30, a zbog još uvijek aktivne epidemije, iz Pučkog otvorenog učilišta podsjećaju na pridržavanje mjera.

TEKST: S. Tarbuk               FOTO: Plakat

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn