POU M.A.RELKOVIĆ – Teatar EXIT na daskama Doma kulture i bogat niz filmskih hit naslova

Datum objave: 15. 3. 2021. | Kategorija: Kultura

NOVA GRADIŠKA – Iako je “novo normalno” sa sobom donijelo i smanjeni broj kulturnih sadržaja, novogradiški poklonici umjetnosti to, gotovo da nisu ni osjetili. Dobri trendovi nastavljaju se i narednih dana kada svi zainteresirani mogu birati između hit predstave Teatra EXIT i brojnih filmskih naslova. POU M.A.Relković vas čeka s dobrodošlicom

Nabavite li ulaznice na vrijeme i spremni ste ponašati se u skladu s preporučenim epidemiološkim mjerama, nema razloga da ne uživate u brojnim kulturnim sadržajima. Potvrdilo je to proteklih godinu dana Pučko otvoreno učilište Relković, pametno se prilagođavajući novom normalnom, dokazujući kako umjetnost i publika idu ruku pod ruku. Dobri trendovi nastavljaju se i narednih dana kada možete birati između nove hit predstave Teatra EXIT i brojnih filmskih naslova.

Zaljubljenici u kazalište doći će na svoje u srijedu, 17.ožujka, kada na daske Doma kulture stižu “Pluća”. Riječ je o još jednoj u nizu EXIT-ovih poslastica, priča redateljice Aide Bukvić u kojoj glavne uloge znalački nose Jadranka Đokić i Amar Bukvić. “Pluća” su, kaže kritika, duhovit, emotivan, ponekad i brutalno iskren mentalni slalom generacije kojoj je propitivanje imperativ, a nesigurnost odavno stil življenja. Slalom prepun sumnji, strahova i potrebe za bliskosti, u kojem se neka vrata promaše, na nekima se izgubi previše vremena dok se neka zahvate baš onako kako treba, u pravom trenutku na pravom mjestu kada se ipak dogodi Život. Zbog svega toga, kazališna je to predstava koju treba pogledati, stoga, na vrijeme nabavite ulaznice i vidimo se 17. ovog mjeseca u 19.30.

Preferirate li kojim slučajem film, za užitak također nećete biti zakinuti, jer standardno raznovrsna ponuda, kao i svaki tjedan, čeka svoju publiku. U kino možete za vikend, ali i u ponedjeljak i utorak, u večernjem terminu i onom obiteljskom, stoga, skupite ekipu, nabavite kokice i u Dom kulture. Dan i sat projekcije, kao i sve druge potrebne informacije čekaju vas na  službenoj i facebook stranici POU MAR Nova Gradiška.

TEKST: S. T.       FOTO: teatarexit.hr

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn